Haberler

Emniyet Müdürü Oğuz, Nizip'te Açılış Törenine Katıldı

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına yapılan konferans salonunun açılışını Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz yaptı.

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına yapılan konferans salonunun açılışını Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz yaptı.

SODES kapsamında Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okuyorum, Öğreniyorum, Polisimi Seviyorum" projesinin uygulamalarından biri olan konferans salonunun açılış töreni yapıldı. Törene Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş, Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Garnizon Komutanı Binbaşı Cem Çerkezoğlu, Nizip İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, daire amirleri ve oda başkanları katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Nizip İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, "Proje kapsamında Çocuk Büro Amirliği'nde işlem gören kayıp, buluntu ve suça sürüklenen çocukların faydalanabileceği, içerisinde dinlenme, kütüphane ve internet bölümünün bulunduğu etüt merkezi oluşturulmuştur. 2011 yılında aynı projenin devamı olarak 'Okuyorum, öğreniyorum, polisimi seviyorum" adlı projemiz SODES tarafından kabul görülerek proje sözleşmesi imzalanmıştır" dedi.

Açılış sonrasında İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde verilen kokteyle katılan İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve beraberindekiler, yeni Adalet Sarayı'na geçerek, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Günay'ı makamında ziyaret ettiler.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş ve beraberindekiler daha sonra Nizip Belediyesi'ne gitti. Başkanlık makamında Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ile bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, ziyaretini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kantar Süleyman Oğuz Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title