Haberler

Elektrikli scooter ile tehlikeli yolculuk

Güncelleme:

Tekirdağ Çorlu'da trafiğin yoğun olduğu Şinasi Kurşun Caddesi'nde elektrik scooter kullanan bir kişinin ayak ucunda bulunan bebek yaştaki çocukla yolculuk etmesi görenlerin tepkisini çekti. Maksimum hız limiti 50 kilometre olabilen elektrikli scooterlara kurallara göre yalnızca bir kişi binebiliyor. Ancak kurallara uymayanların da olduğu gözleniyor. Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi ve Cumhuriyet Parkı mevkiinde elektrik scooter kullanan bir kişinin ayak ucunda bulunan bebek yaştaki çocukla yolculuk ettiği görüldü. Görenleri hayrete düşüren trafikteki yolculuk tehlikeye davetiye çıkardı.

Elektrikli scooter ile tehlikeli yolculuk

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Çorlu'da trafiğin yoğun olduğu Şinasi Kurşun Caddesi'nde elektrik scooter kullanan bir kişinin ayak ucunda bulunan bebek yaştaki çocukla yolculuk etmesi görenlerin tepkisini çekti.

Maksimum hız limiti 50 kilometre olabilen elektrikli scooterlara kurallara göre yalnızca bir kişi binebiliyor. Ancak kurallara uymayanların da olduğu gözleniyor.

Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi Şinasi Kurşun Caddesi ve Cumhuriyet Parkı mevkiinde elektrik scooter kullanan bir kişinin ayak ucunda bulunan bebek yaştaki çocukla yolculuk ettiği görüldü. Görenleri hayrete düşüren trafikteki yolculuk tehlikeye davetiye çıkardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elektrikli scooter Tekirdağ Maksimum Scooter Bebek Çorlu Ulaşım Güvenlik Trafik Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title