Haberler

Derece Alan Halterciler Ödüllendirildi

'Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil eden haltercilerden Türkiye şampiyonu olan Ali Saki Dokuyucu ve Türkiye ikincisi olan Coşkun Sönmez'e ödülleri verildi.

' Türkiye Bedensel Engelliler Halter Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil eden haltercilerden Türkiye şampiyonu olan Ali Saki Dokuyucu ve Türkiye ikincisi olan Coşkun Sönmez'e ödülleri verildi.

Nizip Kapalı Spor Salon'unda düzenlenen, Nizip İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağrı Demiröz, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Müftü Dr Mustafa Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Nizip Engelliler Derneği Başkanı Abdurrezzak Pamuk'un katıldığı ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, "Sporcularımızın bu başarısı karşısında gurur duyduk. Bu başarı engellilerimizin kendileri için yapmış olduğumuz çalışmaların boşuna gitmediğini bize göstermişlerdir. Ben bu başarıyı elde eden sporculara ve desteğini eksik etmeyen Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'a teşekkür ederim" dedi.

SODES projesi kapsamında 'Spor Engel Tanımaz' kursuna katılan okçuların okçuluk, Ali Saki Dokuyucu ve Coşkun Sönmez'in de halter gösterileri ile devam eden program protokol üyelerinin Türkiye derecesi alan sporculara madalya takdimi ile son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Sönmez Gaziantep Türkiye Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title