Haberler

Cumhuriyetimiz 89 Yaşında

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenle kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenle kutlandı.

Kahramanmaraş Valiliği'nde başlayan etkinlik kapsamında Vali Şükrü Kocatepe, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kağan Kazaz ve Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ile tebrikleri kabul etti.

Vali Kocatepe, daha sonra Trabzon Caddesi'nde devam eden törende Garnizon Komutanı Kurmay Albay Kazaz ve Belediye Başkanı Poyraz ile halkı selamlayarak, bayramlarını kutladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler şiir okudu, halk oyunları ekipleri de çeşitli gösteriler sergiledi.

Vali Kocatepe, Türkiye Cumhuriyeti'nin her yönüyle pek çok ülke için örnek bir model olduğunu söyledi.

"Ulusça, başarının gurur ve mutluluğunu her birlikte yaşıyoruz" diyen Kocatepe, şöyle devam etti:

"Artık öğüt verilen değil, sözü dinlenen, başarıları örnek gösterilen bir ülke olduk. Bugün 20'nci yüzyılın yardım alan ülkesi değil, 21'inci yüzyılın yardım eden ülkesi haline geldik. Cumhuriyet'in sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde 89 yılda eğitimden sağlığa, insan haklarından sanayileşmeye, demokratikleşmeden ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti köklü, büyük, güçlü, demokratik ve laik bir sosyal hukuk devleti olarak pek çok ülkeler için örnek bir model olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz sürdükçe, atalarımıza layık evlatlar olarak azimle çalıştıkça, dünyanın ön önde gelen ülkelerinden biri olacağımızdan kimse şüphe etmesin."

Tören, resmi geçitle sona erdi.

-Türkoğlu

Cumhuriyet'in 89. yıl dönümü Türkoğlu'nda da coşkuyla kutlandı.

Kaymakam Tuncay Akkoyun'un makamında tebrikleri kabulü ile başlayan tören, Türkoğlu Lisesi bahçesinde devam etti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Akkoyun, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Ziya Çelik ve Belediye Başkanı Mustafa Taşhan törene katılanların bayramını kutladı.

Kaymakam Akkoyun, törendeki konuşmasında, Cumhuriyet'in önemine değindi.

Çağdaşlığın getirdiği pek çok yenilik içerisinde Türk milletinin Cumhuriyet'le birlikte ülkenin yönetimine katılmaya başladığını ifade eden Akkoyun, Cumhuriyet'in Türk milletine verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olduğunu kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kuyubaşıoğlu da Cumhuriyet'i ayakta tutan yegane kuvvetin millet olduğuna işaret ederek, "Türk milleti, Cumhuriyeti benimsemiş ve bütün değerlerine sımsıkı sarılmıştır" dedi.

Öğrencilerin şiir okuduğu program resmi geçit töreniyle sona erdi.

Törene Cumhuriyet Başsavcı Tuğba Bütün, AK Parti İlçe Başkanı Seydihan Bozdoğan, il genel meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire amirleri, askerler, polisler ile öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

-Elbistan

Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Cumhuriyet'in Kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla makamında tebrikleri kabul etti.

Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Garnizon Komutanı Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdür Vekili Ahmet Eksin, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı etkinlikte, Kaymakam Maytalman,

"Hiç şüphesiz Cumhuriyeti ilanı ile genç Türk devletinin yönetim şekli ve istikameti belli olmuştur" dedi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen kabul yaklaşık yarım saat sürdü.

Muhabir: İsmail Hakkı Demir / İzzet Mazı / Kenan Arayıcı / Veli Gürgah

Yayıncı: Mehmet Güldaş - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Tuncay Akkoyun Kahramanmaraş 29 Ekim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title