Haberler

Cizre HEM, Futbol Kulüplerine Yeni Sporcular Kazandırdı

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi futbol okulunda eğitim alan bir çok sporcu, Türkiye'nin önde gelen kulüplerine transfer oldu.

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi futbol okulunda eğitim alan birçok sporcu, Türkiye'nin önde gelen kulüplerine transfer oldu.

Cizre'de altı yıldır faaliyet gösteren Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi futbol okulu bünyesinde yetişen sporculardan Celil Aydoğmuş, Murat Tok, Faruk Çıkal, Ömer Dalmış, Hamit Dadak Elazığspor A2 futbol takımına, Özkan Aygün Gaziantepspor A2 futbol takımına, Muhammed Kadri Yanar Beşiktaş minik takımına, Servet Sansak Mersin İdman Yurdu profesyonel futbol takımına transfer oldu. Sporcularının büyük takımlara transfer olmalarından dolayı büyük bir sevinç ve gurur yaşadığını belirten Cizre Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi futbol okulu futbol antrenörü Mevlit Çeper, okullarında eğitim gören sporcuların hepsini en iyi şekilde yetiştirmek için ekip olarak büyük bir gayret içinde çalıştıklarını söyledi. Çeper, "Cizre'de futbol okulumuzda almış oldukları eğitimden sonra Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin alt yapılarına transfer olan bütün sporcuları tek tek tebrik ediyorum. Bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılarının devamını dilerim" dedi. Sporcular ise kendilerine yardımcı olan başta Cizre Kaymakamı Şenol Koca olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığspor Aydoğmuş Türkiye Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title