Haberler

Çiğli'de Çocuklara Sinema Şöleni Başladı

Sömestrde çocukları unutmayan Çiğli Belediyesi sezonun sevilen animasyon filmlerini minik seyircileri ile buluşturdu.

Sömestrde çocukları unutmayan Çiğli Belediyesi sezonun sevilen animasyon filmlerini minik seyircileri ile buluşturdu.

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sömestr sinema şenliği bu yıl da birbirinden eğlenceli animasyon filmlerle başladı. Bu yıl gösterime giren filmler arasında bol kahkahalı Çılgın Hırsız 2, oldukça bakımsız olan ve hurdaya çıkmayı bekleyen Dusty adlı uçağın maceralarını anlatan Uçaklar ve yine çocukların beğenerek izlediği Şirinler 2 filmleri yer alıyor. Filmler her gün 11.00, 13.00, 15.00 ve 17.00 seanslarında izleyicileri olan minik çocuklarla buluşuyor. Filmlerin gösterime girdiği Cuma gününden beri büyük ilgi Çiğlili miniklerden büyük ilgi görüyor. 31 Ocak tarihine kadar çocuk ve gençler sevilen filmleri ücretsiz olarak Çiğli Belediyesi konferans salonunda izleyebilecekler.

"ÇOCUKLARIMIZI UNUTMADIK"

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, bu yıl da minik öğrencileri unutmadıklarını belirterek sinemaya gidemeyen öğrencilere karne hediyesi olarak sinema şenliği düzenlediklerini söyledi. Başkan Metin Solak, öğrencilere mutlu zamanlar geçirtmek istediklerini belirterek, "Sinema şölenimiz geleneksel hale geldiği için öğrenciler her sömestr tatilinde film izlemek istiyor. Bu da bizleri mutlu ediyor ve karne alan öğrencilerin yanında olmak istiyoruz. Bu nedenle de son dönem animasyon filmlerini öğrencilerimizle buluşturuyoruz" diye konuştu.

Filmlerin ücretsiz olarak izlendiğini belirten Başkan Solak sözlerini şöyle sürdürdü; "Sömestr tatillerinde sinema şenliği düzenlemek bizim için geleneksel bir etkinlik oldu. Ayrıca gösterdiğimiz sezon filmleri büyük ilgi görüyor. Öğrenciler filmleri her gün takip edebilir. Tüm öğrencilerimizi film izlemeye bekliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Solak Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title