Haberler

CHP'li Vekil Tezcan'dan Kuşadası Belediyesi'ne tam not

Güncelleme:

CHP'li Vekil Tezcan'dan Kuşadası Belediyesi'ne tam not Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Aydın Millet Vekili Bülent Tezcan, bir dizi temasta bulunmak üzere Kuşadası'na geldi.

CHP'li Vekil Tezcan'dan Kuşadası Belediyesi'ne tam not

AYDIN - Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi ve Aydın Millet Vekili Bülent Tezcan, bir dizi temasta bulunmak üzere Kuşadası'na geldi. Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte kentte yapım çalışmaları tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceleyen Milletvekili Bülent Tezcan, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin büyük bir uyum içerisinde çalıştığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Kuşadası bu iş birliği sayesinde 2,5 yıldır büyük bir değişim yaşıyor" dedi.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya gelerek kentte Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmaları ile kültür, sanat ve teknoloji yatırımlarının yapıldığı alanlarda incelemelerde bulundu. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari ile birim müdürlerinin de eşlik ettiği alan gezisinde Milletvekili Bülent Tezcan Ada Modern Sanat Galerisi, Ada Göl Mesire Alanı, Kampinova, eski Tariş arazisi üzerinde yapım çalışmalarının sürdürdüğü proje alanını, İkiçeşmelik Mahallesi, Ada Camping ile Kampinova ve Kuşadası İstasyon'u ziyaret etti.

CHP Milletvekili Bülent Tezcan'ın ilk durağı Kuşadası Belediyesi ile KUSAV iş birliğinde geçtiğimiz Haziran ayında kapılarını açan Ada Modern Sanat Galerisi oldu. Türkiye'den ve dünyadan 50 Türk illüstratörün 116 eserinin yer aldığı sergiyi gezen Milletvekili Bülent Tezcan, KUSAV Başkanı Levent Köylü'den Kuşadası'nda gerçekleştirilen kültür ve sanat faaliyetleri hakkında bilgi aldı. CHP'li Vekil Tezcan, Aydın'ın ilk modern sanatlar sergi salonu olma özelliğini taşıyan Ada Modern Sanat Galerisi'ni çok beğendiğini ifade etti.

"Dijital göçebelerin yeni adresi olacak"

Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Ada Göl Mesire Alanı'nda da bir takım incelemelerde bulundu. Ardından Kampinova ve Kuşadası İstasyon'u ziyaret eden CHP'li Vekil Tezcan, Kuşadası Belediyesi'nin kenti pandemi ile birlikte ortaya çıkan yeni turizmin merkezi haline getirmek amacıyla Habitat Derneği ile birlikte hayata geçirdiği iki proje hakkında Dernek Başkanı Sezai Hazır ile fikir alışverişinde bulundu. Kampinova ve Kuşadası İstasyon'un kent için büyük önem taşıdığına dikkat çeken CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, "Her iki projeyi de çok beğendim. Gençlere yönelik yapılan iki yatırım sayesinde Kuşadası dijital göçebe olarak adlandırılan kişilerin yeni adresi olacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi'nin büyük bir uyum içerisinde çalıştığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Kuşadası bu iş birliği sayesinde 2,5 yıldır büyük bir değişim yaşıyor. Alan gezisinde Kuşadası'na çok önemli yatırımlar yapıldığını gördüm" dedi.

Kuşadası'na gösterdiği yakın ilgiden dolayı Milletvekili Tezcan'a teşekkür eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, "Bülent Tezcan, Kuşadası'ndan siyasete başlamış, en üst seviyelere kadar yükselmiş hepimize örnek olan önemli bir siyasetçidir. Fikirleri bizim için çok değerli. Kendisiyle yapım çalışmaları tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledik. Sayın Milletvekilimiz Bülent Tezcan'ı sık sık kentimizde ağırlamak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Tezcan Kuşadası Aydın Yerel Politika Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title