Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Malatya'da

Tekin: "Ülkemizde zaman zaman yolsuzluklar, hırsızlıklar telafi edilebilir ama ülkenin iç politikaları ve dış politikaları çok kolay kolay telafi edilecek işler değildir"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Ülkemizde zaman zaman yolsuzluklar, hırsızlıklar telafi edilebilir ama ülkenin iç politikaları ve dış politikaları çok kolay kolay telafi edilecek işler değildir" dedi.

Tekin, partisince Hekimhan ilçe merkezinde düzenlenen mitingde, Hekimhan'la gurur duyduğunu söyledi.

Malatya'nın cumhuriyet döneminde çok büyük önemi olduğunu kaydeden Tekin, şöyle konuştu:

"Özellikle Malatya toprakları cumhuriyet tarihinde çok önemli iki insan yetiştirmiştir. Bunun bir tanesi rahmetli Özal'dır. İkincisi 2. Dünya Savaşı'nda tüm dünyaya diz çöktüren ve bütün dünyanın hayran kaldığı CHP'nin 2. Genel Başkanı Sayın İsmet İnönü'dür. Böylesi liderlerin yetiştiği bir Malatya'da ne yazık ki biraz önce belediye başkanımız kanalizasyondan bahsetti. 17 Aralık'ta kanalizasyon patladı. İlk kez sadece yolsuzluk değil. Bakın ülkemizde zaman zaman yolsuzluklar, hırsızlıklar telafi edilebilir ama ülkenin iç politikaları ve dış politikaları çok kolay kolay telafi edilecek işler değildir."

NATO'nun Malatya'daki savunma sistemine değinen Tekin, "Hatırlarsanız başta Sayın Milletvekilim Veli Ağbaba ve çok sayıda arkadaşlarımız, Malatya'daki radarlarla ilgili çok ciddi muhalefet ettiler ve bütün dünyaya duyurdular. Acaba o tarihlerde Malatya topraklarına füze radarlarının neden kurulduğunu Malatyalılar algılayabilmiş miydi? Şimdi bu süreç içerisinde radarlarla ilgili tartışmalar olurken İran'ın çok ciddi eleştirileri oldu. Hatta hükümete karşı çok sert tepkileri ve tehditleri oldu. Bu Ali kıran başkesen Başbakan, herkese cevap veren Başbakan, İran'a bir tek cümle söylemedi. Biz de dedik ki, 'herhalde bir bildikleri var. Bu başbakan herkese meydan okuyor da İran bu kadar hakaret ediyor. Buna rağmen niye sesi çıkmıyor' diye merak ettik. Sonra 17 Aralık'ta merakımız giderildi. İranlı 28 yaşında bir çocuk, bir hükümetin kabinesinin üçte birini rehin almış. Elbette sesini çıkaramaz" diye konuştu.

Hekimhanlılara seslenen Tekin, "30 Mart çok önemli bir gün. Lütfen sandığa gidelim ve sandıklarımıza sahip çıkalım. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Hakan İnci'ye ve Hekimhan Belediye Başkanı adayımız Aliseydi Millioğulları'na destek verelim" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Gürsel Tekin Hekimhan Malatya İran Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title