Haberler

Çelik Avm ile Kızılay İşbirliğine Büyük Destek

Banco Çelik Alışveriş Merkezi’nin (AVM) Kızılay Çiğli Şubesi ile iki ay önce başlattıkları “Kızılay ile El Ele Sosyal Sorumluluk Projesi”ne Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile ilçe muhtarlıklarından destek geldi.

Banco Çelik Alışveriş Merkezi'nin (AVM) Kızılay Çiğli Şubesi ile iki ay önce başlattıkları "Kızılay ile El Ele Sosyal Sorumluluk Projesi"ne Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile ilçe muhtarlıklarından destek geldi.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı başta olmak üzere pek çok ilçe muhtarının katılımıyla Çelik AVM Master Kafe'de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Banco Çelik AVM gibi toplumun yaralarını sarıp sarmalayan duyarlı şirketlere her zaman ihtiyaç olduğunu ve şirketin bütün sosyal sorumluluk projelerinde destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

"HALK İÇİN VARIZ"

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı şirketin sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal duyarlılık gösterdiğini ve projeye tam destek olduklarını söyleyerek, "Ben ilk defa böyle kurumsal bir firmadan böyle güzel bir davet aldım. Geldiğimde şaşırarak gördüm ki bu AVM para kazanmayı amaçlamamış. Çünkü bu tür sosyal sorumluluk projeleri ticari anlamda bir gelir getirmez. Şirket olarak "Biz halk ile halk için varız" diyerek para kazanmaktan önce kendilerinden iyilikle söz edilmesini amaçlamışlar. ve görüyorum ki bunu da başarıyorlar" şeklinde konuştu.

AVM'nin Genel Koordinatörü Ufuk Yurtseven de Kızılay yetkililerinin kendilerine bugüne kadar İzmir'de bu büyüklükte bir giyim bağışının toplanmadığını ilettiklerini ve bundan çok mutlu olduklarını açıkladı.

İzmir ilçe muhtarlıkları da başlatılan kampanya kapsamında vatandaşların muhtarlıklara gelerek giyim bağışında bulunmaları karşılığında, Çelik AVM hediye çeki vererek projeye destek olacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ercan Tatı Kızılay Çiğli Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title