Haberler

Çaykur Rizespor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Sivasspor ile karşılaşacak yeşil mavililer, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenmana, dün yapılan çalışmada sakatlanan Engin Baytar katılmadı. Sakatlığı bulunan Ümit Korkmaz ve Hurşut Meriç ile kaleciler takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

İdman öncesinde gazetecilere açıklama yapan orta saha oyuncusu Ümit Korkmaz, Sivasspor'un güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Zor bir maç olacak. Kendi sahamızda oynayacak olmamız ve son haftalardaki çıkışımız bizim için avantaj. Seyircimizin de desteğiyle kazanıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz" dedi.

Sivasspor'un Avrupa kupalarına gitmek için mücadele ettiğini vurgulayan Korkmaz, seyirciden maç sonuna kadar kendilerine destek olmalarını istedi.

Öte yandan yeşil-mavili kulüp, Sivasspor maçı biletlerinin fiyatını maraton 5, kale arkası ve aile ile misafir tribünü için 2 lira olarak açıkladı. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Ümit Korkmaz Sivasspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title