Haberler

Bozova'da gençlik merkezi faaliyete girdi

Güncelleme:

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un Seçim vaatlerinden biri olan gençlik merkezi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un Seçim vaatlerinden biri olan gençlik merkezi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Her zaman gençlere, spora ve sporculara ayrı bir önem ve değer veren Başkan Aksoy, gençlik merkezini hizmete başlattı. Her alanda olduğu gibi sportif alanda ilçenin kalkınması ve gelişmesi adına hayata geçirilen gençlik merkezinde gençler, her alanda kurslar alabilmenin yanı sıra sportif etkinliklerde de bulunabilecekler. Gençlik merkezinin hizmete girmesi ile birlikte etüt çalışma odası, ders sınıfları, müzik kursları, el sanatları ve diğer alanlarda kurs verilmeye başlandı.

Gençlik merkezi ile ilgili olarak, merkezde kurs gören öğrenciler, " Her zaman yanımızda olan bize destek veren Gençlik ve Spor Bakanımıza, Belediye Başkanımız Suphi Aksoy'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Başkanımız her zaman biz gençlere ayrı bir önem veriyor " dedi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy yaptığı açıklamada, " Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanında durduk ve durmaya da her zaman devam edeceğiz. Onlara her türlü desteği ve hizmeti sunuyoruz. İlçe merkezinde modern gençlik merkezi kazandırdık ve ilçe gençlik merkezimizi daha modern bir yere taşıyarak gençlerimizin daha güzel alanda hizmet almasını sağlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu'na ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. Gençlik merkezimiz Bozova'ya ve Bozovalı gençlerimize hayırlı olsun" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suphi Aksoy Hisarcık Bozova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title