Haberler

Bölge Gazetecileri Bgc İftarında Buluştu

Bayburt Gazeteciler cemiyeti (BGC) tarafından iftar programı düzenlendi.

Bayburt Gazeteciler cemiyeti (BGC) tarafından iftar programı düzenlendi.

Büyük Bayburt Otel'de gerçekleştirilen programa Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Turgut Özdemir, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden Ergun Ata, TSYD Trabzon Şube Başkanı Murat Taşkın, Pusula Gazetesi'nden İrfan Tarakcıoğlu, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Kurucu üyeleri Hükmü Pekmezci, Sadık Yavuz, Bayburt Sıla Gazetesi imtiyaz sahiperi mehmet kaymak, Kadir Polat, Bayburt Postası Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Okutmuş ve ilde görev yapan basın mensupları katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan BGC Başkanı Yaşar Yıldız, basın mensuplarının her zaman öz verili çalıştığını vurguladı. İftar yemeklerinin artık bir kaynaşma ortamı sağladığını anlatan Yıldız, programa katılanlara teşekkür etti.

Ardından sözü alan Bayburt valisi Yusuf Odabaş, gazetecilerin önemli bir görevi icra ettiğini dile getirerek şunları söyledi:

"Gazeteciler yaptıkları görev itibariyle aslında bir kamu görevi icra ediyor. Vatandaşlarımızın doğru dürüst, sağlıklı haber alma hakkını sağlıyor. Bu hakkı da düzenli gazetecilik faaliyeti gösteren sizler yerine getiriyorsunuz. Dolayısıyla bir kamu hizmeti yapıyorsunuz. Ben sizin şahsınızda ülkemizde gazeteciliği hakkıyla yapan tüm gazetecilere teşekkür ediyorum. Hepinizin bildiği gibi Ramazan ayı içerisinde bulunuyoruz. Bu ayın ülkemize birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Ülkemizin 4 tarafında hepinizin bildiği gibi savaş var, başka sıkıntılar var. Allah bizi o sıkıntılardan azade kılsın. Onlara yardım eden, onlara Ensar görevini yapabilen bir ülke kılsın"

Programda davetliler çay içip Vali Odabaş'la bir süre sohbet etti. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yusuf Odabaş Karadeniz Bayburt Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title