Haberler

Bir kiloluk patlıcanları gören şaşırıyor

Güncelleme:

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 10 yıldan beri ata tohumları kullanan çifti Ali Güven, ürettiği patlıcanların kiloyu geçtiğini söyledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 10 yıldan beri ata tohumları kullanan çifti Ali Güven, ürettiği patlıcanların kiloyu geçtiğini söyledi.

İlçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki kırsal Kızıklı Mahallesi'nde çiftçilik yapan 2 çocuk babası Ali Güven, 10 yıl önce ata tohumları kullanmaya başladı. Bahçesinde ilaç ve fabrika gübresi kullanmayan Ali Güven, pazarda kurduğu tezgahta kendi ürününü satmaya başladı. Başarılı çiftçinin ürünleri yoğun ilgi görürken, özellikle kiloluk patlıcanlar da pazarın gözdesi oldu. Patlıcanın kilosunu 5 liradan satan Ali Güven, "Çocukluğumdan beri çiftçiliğin içindeyim. 10 yıldan bu yana ata tohumlarını kullanıyorum. Seram da var. Kışın da serada marul üretiyorum. Ürettiğim her şey organik. Çünkü ilaç ve fabrika gübresi kullanmıyorum. Kiloluk patlıcanlarım da büyük ilgi görüyor. Ata tohumlarını herkese tavsiye ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Güven Burhaniye Balıkesir Hisarcık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı? ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN? Kaç öğretmen atanacak? Yusuf Tekin ne dedi? Aziz Yıldırım yeniden aday mı olacak? Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday mı oluyor? AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM! Benzin indirimi ne zaman? Mazot ve benzine kaç TL indirim var? Öğretmen ataması yapılacak mı? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak 2024? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? MEB 2024 Öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı açıklandı mı? Kurban bayramı ne zaman? #128015 2024 Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? ANNELER GÜNÜ hangi gün? #128144 Anneler günü ne zaman? 2024 Türkiye'de Anneler Günü hangi gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title