Haberler

Beypazarı, Ayaş ve Güdül'de Elektrik Kesintisi

Beypazarı, Ayaş ve Güdül ilçelerinin bazı bölgelerinde bakım ve onarım çalışması dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak.

Beypazarı, Ayaş ve Güdül ilçelerinin bazı bölgelerinde bakım ve onarım çalışması dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak.

Enerjisa Beypazarı Operasyon Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, trafo merkezlerinde ve enerji iletim hatlarında yapılacak bakım, onarım çalışması nedeniyle; 19-20 Kasım'da elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

"19 Kasım 09.30-10.30 saatleri arasında Uruş Beldesi, Üreğil, Kabaca, Dereli, Doğancalı köyleri. Güdül ilçesine bağlı Kırkkavak, Örencik, Özköy-Taşören köyleri. 19 Kasım 2012 10.30-11.30 saatleri arasında Tekke, Acısu, Macun, Kızılcasöğüt, Yoğunpelit,İncepelit, Adıören, Diğni, Gedikağzı, Akçakavak, Şehitler, Dibecik, Karaboğaz, Akkaya köyleri ile bu köylere ait içme suyu ve tarımsal sulama aboneleri. Ayaş İçmeceleri, Dutlu İçmeçeleri, Avea, Telsim-,Turkcell baz istasyonları.

19 Kasım 11.30-12.30 saatleri arasında, Karaşar Beldesi merkezi ile Köseler, Saray, Uşaköl, Kararacaören, Haydarlar, Yiğenler, kervanlar, Uşakgöl, Akçalı, Karaören, Kabalar ve Dibekören köyleri. 19 Kasım 14.00-15.00 saatleri arasında Başağaç, belediye içme suyu- Torana Madeni, Çantırlı, Yukarı Ulucak köyü, Emincik Mahallesi, Harmancık köyü- Kayabükü köyü. 19 Kasım 15.00-16.00 saatleri arasında, Fasıl, Kuyucak, Gürağaç, Bağözü, Çakıloba, Sarıağıl, Başören, Kaplan, Kozağaç, Doğanyurt, Köst, Mikail, Menceler, Batça köyleri. 20 Kasım'da 11.30-12.30 saatleri arası Kırbaşı Belde merkezi ile Kapullu, Kargı, Yalnızçam, Gürsöğüt, Kırşeyhler, Mahmutlar, Tahir, Tacettin, Oymaağaç, Dikmen köyleri."

Muhabir: Yaşar Tonbak

Yayıncı: Şükran Yücel - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Beypazarı Güdül Yerel Haberler

title