Haberler

Başkan Saraçoğlu'na 'Tebrik' Ziyaretleri

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na, halktan, ilçe ve il protokolünden tebrik ziyaretleri sürüyor.

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'na, halktan, ilçe ve il protokolünden tebrik ziyaretleri sürüyor.

Saraçoğlu'na son olarak, Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Şube Müdürleri, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü İhsan Ünal, İşkur Müdürü Eren Türkmen, Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Arı ve beraberindeki heyet, 30 Ağustos mahalle muhtarı İbrahim Öz ve heyeti, Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Zafertepeçalköy Eski Belediye Başkanı Arif Teke ve halkın ziyareti oldu.

Halkın yoğun bir şekilde makamını ziyaret ederek kendisini tebrik etmesinden dolayı son derece memnun olduğunu dile getiren Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen Kütahyalılara sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimler artık geride kaldı. Kütahyalılar ile el ele vererek çok güzel işler başaracağımıza, merkezden en yukarıdaki mahallemize kadar her yere eşit bir şekilde hizmet götürerek, hedeflerimiz doğrultusunda daha da geliştireceğimize inanıyorum" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kamil Saraçoğlu Ahmet Aydın Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title