Haberler

Başkan Ergül Gazeteciler ile Buluştu

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantıya Başkan Ergül'ün yanı sıra, Başkan Yardımcıları Rahmi Balfidan, Bülent Oktay, Nurettin Karaduman, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül yaptığı konuşmada, "Sinop'ta seviyeli bir basın ve bürokrat ilişkisi var. Çok düzgün ve duyarlı bir şekilde ilişki kuruyoruz bundan sonra da bu ilişkiler böyle devam eder. Bu anlamda Sinop basını gördüğüm kadarıyla özverili ve duyarlı yayınlar yapıyor. Arada belki zaman zaman bazı olumsuz durumlar olabilir. Ancak bunlar çok önemli şeyler değil. Benim sizlerden tek bir isteğim var. Tabii ki yazmakta, çizmekte özgürsünüz. Ancak bir şeyin mutlaka doğrusunu öğrenerek yazmanız. Bu hem toplum hem de bizim ve sizlerin açısından çok önemli. 2016'yı iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Yeni bir sayfa açtık. 2016 yılı belediyemiz tarafından başarılı ama ülkemiz açısından güzel bir yıl değildi. İnşallah 2017 yılı daha çok güzelliklere umutlara vesile olur diye düşünüyorum. 2017 yılında bizim projelerimiz var tane ana düşüncemiz var. Bu konularda yoğunluk olacak. Bir tanesi Sakarya Caddesi Projesi var. Sakarya Caddesi'nin tabanını Haziran ayında bitireceğiz. Yıllardan beri Sinop'un gündemini meşgul eden Çekek Yeri diye tabir ettiğimiz bir konu var. Türkiye de bazı şeyler çok ağır mı ilerliyor bana mı öyle geliyor. Sözü geçen alanın 4-5 senedir hukuki prosedürü var. Mahkeme bitti. Planlar zaten hazır oradaki kötü görüntüyü ortadan kaldırmamız lazım. Yaz gelmeden orası tamamen temizlenecek. Büyüyen köylerimiz ve mahallelerimiz var. İmar planları yapılacak" dedi.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, kahvaltı sonrasında gazeteciler ile fikir alışverişinde bulundu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Baki Ergül Sinop Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title