Haberler

Aydın Büyükşehir Belediyesi Yardıma Muhtaç Aileye Yardım Elini Uzattı

Güncelleme:

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya üzerinde bir hayırseverin yaptığı destek çağrısını üzerine talimat vererek, Yenipazar ilçesindeki yardıma muhtaç aileye yardım elini uzattı. Aileye gıda, sıcak yemek ve kıyafet yardımı yapıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya üzerinde bir hayırseverin yaptığı destek çağrısını üzerine talimat vererek, Yenipazar ilçesindeki yardıma muhtaç aileye yardım elini uzattı.

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde yaşayan yardıma muhtaç bir ailenin çaresizliği, görenlerin yüreğini sızlattı. Evleri hijyen sorunlarıyla karşı karşıya olan ailede, baba işsizlikle mücadele ederken anne de psikiyatrik sorunlarla uğraşıyor. Ailenin büyük oğlu Yusuf bir yandan ailesine bakmaya çalışırken bir yandan da otizm tanısı konmuş durumda olan kardeşiyle ilgileniyor. Aileyi tespit eden ve sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımla aileye destek çağrısında bulunan Dr. Polat Erdi, yaptığı paylaşımda "Bugün Aydın Yenipazar'da bir ev ziyaretine gittim. Bana acil yardım lazım. Ev oturulabilir durumda değil. Hijyen sorunu belirgin. Evin büyük oğlu Yusuf pırlanta gibi. Kardeş otizm tanılı. Anne psikiyatrik tanısı var. Babanın çalışma gücü yok. Acil bu ailemize el atmamız lazım. Evi komple yenilememiz lazım. Türk milletinin yardımına ihtiyacım var. Hepinizin yardımlarını bekliyorum. Aile inanılmaz kötü durumda. Her yeri etiketlemenizi bekliyorum. Bu devirde bu şartları yaşamak inanılmaz. Ailenin yaşam şartlarında dair bütün bilgiler elimde mevcut. Devletimiz kayıtsız kalmayacaktır halleri içler acısı gözüküyor" ifadelerine yer verdi.

"Büyükşehirden yardım eli"

Doktor Erdi'nin yaptığı paylaşım üzerine harekete geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aileye yardım elini uzattı. Başkan Çerçioğlu'nun talimatı üzerine harekete geçen AYBA ekipleri aileyi ziyaret ederek, aileye gıda, sıcak yemek ve kıyafet yardımında bulundu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ailenin durumuyla yakından ilgilenirken, aileye düzenli olarak gıda ve sıcak yemek desteği sağlanacak. Ayrıca, ailenin yaşadığı evin tamiratı için de inceleme başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yardıma muhtaç ailelerin yanında olduklarını belirten Başkan Çerçioğlu; "Sosyal medyadan ulaştığımız bu yardıma muhtaç ailemize elimizden geldiğince destek olacağız. Toplumumuzun her kesimiyle birlikte hareket ederek, bu tür zor durumdaki ailelere yardımda bulunmak, hepimizin sorumluluğudur" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özlem Çerçioğlu Sosyal Medya Yenipazar Aydın Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title