Haberler

Asker Ailelerine 'Fak-Fuk-Fon' Yardımı

Güncelleme:

Siirt Valiliği, SYDV Fakir Fukara Fonu'ndan asker ailelerine yardım programı başlattı.

Siirt Valiliği tarafından, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Fakir Fukara Fonu'ndan (Fak-Fuk-Fon) asker ailelerine yardım programı başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak Siirt Vali vekili Mustafa Pala yaptığı açıklamada, muhtaç asker ailelerine yardım programı başlatıldığını, yardım programı kapsamında gerekli çalışmaların yapıldığını ve başvuruları almaya başladıklarını bildirdi. Vali Vekili Pala, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından uygulamaya konan "Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı" Sosyal Yardım Hizmetleri Bilgi Sistemi'nde gerekli modül yazılımı çalışmaları başladı, çalışmalar Haziran 2013 tarihinde sonuçlanacak. Muhtaç Asker Ailelerine Yardım Programı, modül yazılımı çalışmaları, Haziran 2013'te sonuçlanması öngörülmekte olup, bu tarihe kadar muhtaç asker ailelerinin mağdur olmaması için de dilekçe örneğinin kullanılması suretiyle, başvuruların Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfı'na (SYDV) yapılması gerekir. Programdan yararlanması için 3294 Sayılı Kanun kapsamında Sosyal Yardıma Muhtaç aile olması, herhangi bir sosyal güvencelerinin olmaması gerekir. Modül çalışmalarının tamamlanmasının ardından, vatandaş başvuru ve bilgileri sisteme girilecektir. Kabul edilen yardımlara ilişkin ödemeler de sistem üzerinden kişilerin hesaplarına aktarılacaktır" dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı'na başvuru için gelecek ailelerin yanlarında, nüfus cüzdanı fotokopisi ve askerlik şubelerinden aldıkları, askerlik başlama ve bitiş tarihlerine gösteren askerlik belgelerini getirmeleri gerektiği bildirildi. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title