Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Antalyaspor kafilesi Kayseri'den döndü.

Foto: Maç fotoları

--- KUTU ---

Belediye mesaisi

Antalyaspor kafilesi Kayseri'den döndü. Dünü izin yaparak geçiren kırmızı beyazlı takım, cumartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Öğle saatlerinden itibaren Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanacak olan Andtalyaspor, saat 18.00'de sahaya inecek. Sakatlıkları devam eden Tita, İbrahim Dağaşan ve Promise Isaac'in dışında tedavileri devam eden Ömer Şişmanoğlu ile Hakan Arıkan ayrı çalışacak.

--- KUTU ---

Sponsora teşekkür

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Kayserispor deplasmanının masraflarını üstlenen yöneticiler Veli Aydın ve Nurettin Güven ile kupa maçının giderlerini karşılayan De-Ha şirketler grubuna teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan mesajda şöyle denildi: "Kayserispor deplasman masraflarını Selamet Petrol ile Ünal Petrol birlikte üstlenmişlerdir. Ayrıca Eskişehir ile oynanan kupa maçının deplasman giderleri De-Ha tarafından karşılanmıştır. 3 şirkete ve sahiplerine yönetim kurulu adına teşekkür ediyoruz."

Fotosuz

===

Alanya'da 3 puan sevinci

Teknik Direktör Durusoy, "İstekli ve baskılı oyun haklı galibiyet getirdi" dedi.

ALANYASPOR'da Körfez Futbol Takımı galibiyetinin sevinci yaşanıyor. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, 2'nci yarıya 3 puanla başladıkları için mutlu olduğunu söyledi. Karşılaşmaya çok istekli ve baskılı bir oyun anlayışıyla başladıklarını belirten Durusoy, "Bu istek ve baskılı oyun erken 2 gol bulmamızı sağladı. Yağmur nedeniyle ağırlaşan zemin her ne kadar top kontrolümüzü zorlaştırsa da istediğimiz pozisyonları bulduk ve ilk yarıyı 2 farklı üstün tamamladık" dedi.

Karşılaşmanın 2'nci yarısında skordan dolayı kontrollü oynadıklarını dile getiren Durusoy, "Rakibimiz 2'nci yarıda farkı azaltmak için çok istekli oynadı. Biz de skorun verdiği rahatlıkla çok fazla riske girmeden oynadık. Son sıralardan kurtulmak için varını yoğunu ortaya koyan bir takıma karşı elde ettiğimiz galibiyet için çok mutluyum. Futbolcularımı da kazanma azimlerinden dolayı kutluyorum ve hepsini alınlarından öpüyorum" diye konuştu. Turuncu yeşilli takım Ofspor maçı hazırlıklarına 1 günlük aradan sonra tesislerinde başlayacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Ali Haydar Durusoy

===

Olaylı maç

BURDUR 1. Amatör Küme'de Gölhisarspor ile Yeni Burdurspor arasında Gölhisar İlçe Stadı'nda oynanan ve lideri belirleyecek maç, Yeni Burdurspor 5-1 öndeyken çıkan olaylar nedeniyle hakem tarafından tatil edildi. Geçen hafta Tefenni deplasmanından eli boş dönen Yeni Burdurspor, bu hafta deplasmanda Gölhisarspor ile karşılaştı.

Karşılaşma Yeni Burdurspor'un 5-1 üstünlüğüyle devam ederken çıkan olaylar nedeniyle maç hakem Süleyman Altınkurt tarafından tatil edildi. Maçla ilgili kararı TFF verecek. Yeni Burdurspor Başkanı Bahri Şimşek, çıkan olayların kendilerini de üzdüğünü belirtti. Şimşek, "Gölhisar'da bizi iyi bir şekilde ağırlayan dostlarımıza, futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Çok güzel giden maçı maalesef hakem katletti" dedi.

Burdur 1. Amatör Küme'de cumartesi ve pazar günleri oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şu şekilde: İl Özel İdare Spor 6 - Ziraatspor 0, Şekerspor 4 - Esnafspor 3, Yeşilova Belediye 4 - Burdur Belediye 3, Türk Telekom 2 - Tefennigücü 0. Bu sonuçlarla lider Yeni Burdurspor ve takipçisi Şekerspor 33 puanla birinci ve ikinci sırayı paylaşıyor. Ligin üçüncü sırasında ise İl Özel İdarespor 31 puanla yer alıyor. Ligin son sırasındaki Ziraatspor henüz puanla tanışamadı.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Yeni Burdurspor ve Gölhisarspor birlikte

===

Kaleci 7'nci golden sonra çöktü kaldı

BÖLGESEL Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden Isparta Özel İdarespor, Denizli Kızılcabölükspor'a 7-0 yenildi. Atabey İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 4-0 misafir ekibin üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Denizli Kızılcabölükspor, karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı. Kalesinde 7 gol gören Isparta Özel İdarespor kalecisi Emre, yediği yedinci golden sonra sahaya çöktü kaldı. Yediği gollerden sonra defans oyuncularına bağıran kaleci Emre'nin 7-0 sonrası görüntüsü objektiflere böyle yansıdı.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Maçtan enstantane ve kaleci Emre

===

Demrespor tekledi

ANTALYA Super Amatör Küme'de oynanan maçta Demre Belediyespor ile Antalya Tarımspor, 2-2 berabere kaldı. Ligin başlangıcında zor günler geçiren Demre Belediyespor, ilk yarının son maçlarında çıkışa geçerek, düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Demre Belediyespor, sahasında ikinci yarının ilk haftasında aldığı bu beraberlikle tekledi.

Demre Stadı'nda oynanan maçıın ilk yarısının son dakikasında gelişen Antalya Tarımspor atağında, Mehmet attığı sert şutla takınını 1-0 öne geçiren gölü attı. İkinci yarıya hızlı başlayan Demre Belediyespor, ele geçirdiği sayısız gol fırsatını değerlendiremedi. 80'inci dakikada Haşim, gelişen Demre atağında durumu 1-1 yapan golü attı.

2 dakika sonra gelişen Tarımspor kontratağında Selim takımını 2-1 öne geçirdi. Golün arkasından Demrespor, Tarımspor kalesini ablukaya aldı. 89'uncu dakikada Mehmet Kaya, attığı nefis golle durumu 2-2 yaptı. Maç bu sonuçla bitti. Demre Belediyespor Antörönörü Musa Kıvrak, "Bir yol kazası oldu. Demrespor'un çıkışı devam edecek" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Demrespor'un takım fotosu

===

3 puanı 3 golle aldı

BÖLGESEL Amatör Lig 7. Grup'ta mücedele eden Muratpaşa Belediyespor, Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda oynanan karşılaşmada Manavgat Belediyespor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmaya iki takım da dengeli başladı. 22'nci dakikada kontratağa çıkan Manavgat Belediyespor, Gökhan İlhan'ın gölüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunu rakip sahaya yıkan Muratpaşa Belediyespor, 45'inci dakikada Eren Çelik'in golüyle eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Muratpaşa Belediyespor, Ayhan ile yakaladığı 2 net fırsattan yararlanamadı. Dakikalar 72'yi gösterdiğinde sahneye yine Eren Çelik çıktı. Enver'in sağ çizgiden içeri kestiği topla buluşan Eren Çelik, kendisinin ve takımının 2'nci golünü attı. 86'ncı dakikada Manavgat Belediyespor Gökhan İlhan'ın ayağından bulduğu golle tekrar beraberliği sağladı.

Son dakikalarda maçı bırakmayan Muratpaşa Belediyespor, 90'ıncı dakikada Ahmet Maran'ın kafa golüyle skoru bir kez daha lehine çevirdi: 3-2. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Muratpaşa Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 19'a çıkardı. Karşılaşma sonrası Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Özkan Yeşil soyunma odasına giderek oyuncuları ve teknik heyeti kutladı.

Foto: Karşılaşmadan foto - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Antalyaspor Muratpaşa Burdur Demre Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

Şanlıurfa'da bir vatandaş, iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak için ezan okudu

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

Yüzde 40 ile ilk sırada çıktı! CHP'nin yerel seçim başarısının sırrı doğru aday seçimi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title