Haberler

Akyazı Belediyesi Halk İftarları Devam Ediyor

Akyazı Belediyesi'nin Halkla birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularını pekiştiren Halk iftarları Akyazı genelinde devam ediyor.

Akyazı Belediyesi'nin Halkla birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularını pekiştiren Halk iftarları Akyazı genelinde devam ediyor.

Akyazı Belediyesi tarafından ilçe genelindeki mahalle ve köylerde her yıl düzenlenerek artık geleneksel hale getirilen Ramazan iftarlarının 6'ıncısı dün akşam Pazarköy'de verildi. Pazarköy sakinlerinin geçtiğimiz yıl olduğu gibi büyük bir teveccüh göstererek yoğun katılım sağladıkları Halk iftarı manevi duyguların yükseldiği Pazarköy köy meydanında gerçekleştirildi.

Pazarköy'de düzenlenen iftara Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, AK Parti Akyazı ilçe Başkanı Nail Kahveci, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Balcı, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, İl genel meclis üyeleri ve Akyazı Belediyesi Meclis üyeleri, Pazarköy Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Pazarköy Muhtarı Mehmet Kurt, "Pazarköy'de ilkini geçtiğimiz yıl düzenlenen Akyazı Belediyesi geleneksel halk iftarlarından dolayı çok memnunuz Başkanımıza köyümüzde düzenlemiş olduğu halk iftarından dolayı teşekkür ediyoruz ve devamını bekliyoruz" dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, "Görevde bulunduğum süre içerisinde halkla iç içe olmak beni her zaman çok mutlu etmiştir. Bundan sonra da her yıl sizlerle burada aynı sofrada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah bu mübarek Ramazanın hürmetine dualarımızı ibadetlerimizi oruçlarımızı kabul etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşaalah, 20 temmuz 2013 Cumartesi günü Acelle yaylasında civar köylerden gelen ve yaylada ikamet eden vatandaşlarımızla iftar yapacağız. Öte yandan; 22 Temmuz 2013 Pazartesi günü ise Yuvalak mahallemizde halk iftarlarımız var oraya da sizleri davet ediyoruz. ayrıca Kadir Gecesi'nde yani 03 Ağustos 2013 gününde Akyazı Gazi Süleyman Paşa camii önünde büyük halk iftarımız olacak buradan tüm halkımızı da bu iftarlara davet ediyorum. Halk iftarlarımıza hız kesmeden her gün farklı bir mahallemizde ve köyümüzde devam edeceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Ak Parti Pazarköy Akyazı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title