Haberler

AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Bilgin'den Dava Arkadaşlarına Veda Yemeği Verdi

AK Parti Akçakoca ilçe başkanı İbrahim Bilgin, partinin ilçe yönetim kurulu üyelerine verdiği veda yemeğinde "Her bir dava arkadaşıma teker teker teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Akçakoca ilçe başkanı İbrahim Bilgin, partinin ilçe yönetim kurulu üyelerine verdiği veda yemeğinde "Her bir dava arkadaşıma teker teker teşekkür ederim" dedi.

1,5 yıldır birlikte çalıştığı ilçe yöneticisi arkadaşlarına Sky Tower Oteli'nde yemek veren İbrahim Bilgin, yemek sonrası yaptığı konuşmada, iyisiyle kötüsüyle geçirilen birliktelik sonrasında tüm arkadaşlarına haklarını helal ettiğini söyleyerek, onlardan da helallik istedi. Daha önce ilçe başkanlığından ayrılacağını ve milletvekili adayı olacağını deklare eden İbrahim Bilgin, 15 gün sonra ilçe kongresinin olacağını ve yeni ilçe başkanının da yarın Ankara'da ilan edileceğini söylerken, yeni ilçe başkanının ve yönetim kurulunun her zaman yanında olacağını da sözlerine ekledi.

Bir veda yemeği olması itibariyle duygusal bir atmosferde geçen ilçe yönetim kurulu toplantısı sonrasında İlçe Başkanı İbrahim Bilgin "Akçakoca Belediye başkanlığı seçimleri sürecinde meşakkatli bir siyasal çalışma yürüterek belediye seçimlerini kazandık. Ardından gelen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ülke genelinde olduğu gibi ilimiz ve Akçakoca'da çok güzel sonuçlar aldık. İlçe başkanı olduğum ilk günlerde, yönetim kurulu üyelerine bu otelde bir yemek vererek arkadaşlarımı kamuoyuna tanıtmıştım. Bugün ilçe başkanlığımın sonuna gelmiş durumdayım ve arkadaşlarımdan ayrılırken de bu mekanda bir yemek vermeyi uygun buldum. Tüm arkadaşlarıma hakkımı helal ediyor ve kendilerine her konuda başarılar diliyorum" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title