Haberler

12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali Sholomo Mıntz Konseriyle Başlıyor

12.Mersin Uluslararası Müzik Festivali, dünyaca ünlü keman virtüözü Sholomo Mintz'in, Bilkent Senfoni Orkestrası eşliğinde vereceği konserle 10 Mayıs'ta başlıyor.

12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, dünyaca ünlü keman virtüözü Sholomo Mintz'in, Bilkent Senfoni Orkestrası eşliğinde vereceği konserle 10 Mayıs'ta başlıyor.

Festival Yürütme Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Müzik Festivali'nin açılışı, dünyanın en saygın kemancıları arasında yer alan sanatçı Sholomo Mintz'in konseri ile yapılacak. Mersin Uluslararası Müzik Festivali'nin daimi orkestrası olan Şef Işın Metin yönetimindeki Bilkent Senfoni Orkestrası'nın eşlik edeceği Sholomo Mintz konseri, 10 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Premio Accademia Musicale Chigiana, Diapason D'Or, Grand Prix du Disque, Gramophone Award ve Edison Award dahil pek çok prestijli müzik ödülünün sahibi olan Sholomo Mintz, açılış gala konserinde Felix Mendelssohn'un mi minör Op.64 nolu "Keman Konçertosu"nu ve Rus besteci Modest Mussorgsky'nin "Bir Sergiden Tablolar" adını taşıyan iki eserini seslendirecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Yerel Haberler

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Norveç, İrlanda ve İspanya Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Maliye, vergi kaçakçılarının ensesinde! Sırada doktor ve kuyumcular var

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Hamaney, helikopter kazasında ölenlerin çocuklarına sarılarak teselli etti

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? İrlanda, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin devletini tanıma kararı aldı? Norveç, Filistin devletini resmen tanıma kararı aldı mı? Hangi ülkeler Filistin'i tanıma kararı aldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 22 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti! Olay ne, nerede oldu? Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'ın bebeği doğdu mu? 22 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Ev sahibi kiracıyı hangi durumlarda evden çıkarabilir? Kiracı hangi durumlarda ev sahibine dava açabilir? Schengen vizesi ne kadar, kaç Euro? Schengen vize ücreti yetişkinler ve çocuklar için kaç lira oldu? Seferberlik ve savaş hali yönetmeliği nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ebru Polat kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ebru Polat kaç yaşında, nereli? Ebru Polat biyografisi! MEB İL İÇİ ÖĞRETMEN ATAMASI Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman belli olur?
Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

Kız kardeşi ve eniştesini öldürüp intihar etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title