Haberler

İyi Pamuk Uygulamaları Derneği'nden Aydın Ticaret Borsası'na anlamlı ziyaret

Güncelleme:

İyi Pamuk Uygulamaları Derneği (IPUD), Aydın Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

İyi Pamuk Uygulamaları Derneği (IPUD), Aydın Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

IPUD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tanman, Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Turgut Kayhan, Leon Piçon, Harun Bayramoğlu ve Genel Müdür Şükran Bayçura, Borsamızı ziyaret etti. IPUD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tanman ve beraberindeki heyet, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ve Genel Sekreter Neslihan Duymaz ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette dünyada ve Türkiye'de pamuk sektörü, pamuğun geleceği, daha iyi şartlarda pamuğun yetiştirilmesi, bölgemiz için önemi ve çiftçilerin sorunları konu olarak ele alındı. Türkiye'de sürdürülebilir pamuk üretimini yaygınlaştırarak ilgili taraflar için ortak fayda sağlanmasına hizmet eden İyi Pamuk Uygulamaları Derneği'nin mevcut çalışmaları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Sürdürülebilir pamuk üretimini çevresel, sosyal ve ekonomik yönleriyle ele alan ve bütünsel bir yaklaşım olan İyi Pamuk (Better Cotton) Standart Sistemi'nin kurucusu, küresel boyutta uygulanması ve yürütülmesinden sorumlu kuruluş olan Better Cotton Inititative (BCI)'ın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İyi Tarım Uygulamalarına alınmasının planlandığını ifade eden IPUD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tanman, mevcut çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ülkemizde pamuk üretiminin stratejik bir öneme sahip olduğunu belirten ve sektörün ilgili tüm tarafları için ortak fayda sağlayacak projelerde birlikte yer almanın önemine değinen Tanman, Aydın Ticaret Borsası'nın IPUD üyeleri arasında olmasından dolayı memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, IPUD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tanman ve beraberindeki heyetin Aydın Ticaret Borsası'na gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti. Türkiye'de pamuk üretiminin stratejik bir öneme sahip olduğunu belirten Çondur, bu nedenle pamuk üreticisinden tüccarına, iplik üreticisinden, tekstil sanayicisine kadar Türkiye'deki pamuk üretimini ve tekstil sektörünün sürdürülebilirliğinin sağlanmasının önemine vurguda bulundu. Çondur, ilimiz ve ülkemiz pamuk üretiminde devamlılığın sağlanabilmesi adına IPUD ile ortak projelerde yer almaya hazır olduklarını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Kayhan Aydın Leon Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title