Haberler

Ağustos ayı size iyi gelsin

Mert Çuhadaroğlu

Mert Çuhadaroğlu

Yazar
01.08.2022 02:57

Ay başlangıçları bazen yapmak istediğimiz şeyler konusunda bize küçük bir ilave motivasyon sağlayarak işimizi kolaylaştırır. Ağustos ayından da bu şekilde yararlanabiliriz elbette.

Hep söylerim şanslı olmak aslında hazırlıklı olmaktır diye; siz ön hazırlıklarınızı yaparsanız fırsatlarla da karşılaşırsınız. Belki de bu ay tam da ihtiyacınız olan gelişmeler kapınızı çalmak üzeredir, kim bilir.

Emeklerinin karşılığını almayı herkes ister; eğer uzun zamandır emek verdiğiniz, üzerinde çalıştığınız konular varsa bu ay belki de onların karşılığını almaya başlarsınız. Bunun için enerjinizi biraz yüksek tutmaya ne dersiniz? Pek çok insan enerji ve motivasyon konusunu ihmal ediyor; oysa ki gerçekleşme sadece eylemlerle sınırlı değildir, elbette eylemler çok önemlidir ama bir kolaylaştırıcı olarak kendimizi iyi ve mutlu hissetmemiz de işlerimizin iyi gitmesine yardımcı olur.

Bu nedenle Ağustos ayını kendinize iyi hissetmek için izin verdiğiniz, enerji depoladığınız, motivasyonunuzu artırdığınız bir ay olarak planlayın ve hissetmeye çalışın lütfen.

Ayrıca ben hep insanın hayatı üzerinde belli ölçülerde kontrol sahibi olduğunu düşünüyorum. Her gün yeni başlangıçlar yapmak için harika fırsatlar taşır. Hayal etmek bu güçleri harekete geçirmenin anahtarıdır.

Hadi alın elinize kalemi ve bu ay olmasını istediğiniz şeyleri güzel bir deftere not alın bakalım. Ay sonu geldiğinde geri dönüp hangilerinin gerçekleşmiş olduğuna bakabilirsiniz. Ne yazarsak, nasıl başlayıp devam edersek hepsinin belli ölçülerde etkisi olduğunu düşünüyorum. Elbette inanarak yazmak bu işin püf noktası, bazen insan hayallerinin bile ötesinde güzel şeylerle karşılaşır, bu da hayatın bize farklı bir hediyesi işte.

Yazdığınız şeyler sizi mutlu edecek, gülümsetecek gelişmeler olsun, en çok buna ihtiyacımız var sanırım.

Harika bir ay diliyorum, sevgi ile kalın.

title