Haberler

Vali Öksüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güncelleme:

Kars Valisi Türker Öksüz, Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferi'nin 98'nci yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Kars Valisi Türker Öksüz, Türk milletinin bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferi'nin 98'nci yıldönümünü kutlamanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Vali Türker Öksüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Öksüz, yayımladığı mesajında, "19 Mayıs 1919'da Samsun'dan başlayan ve düşmanın İzmir'den denize dökülmesiyle sona eren süreçte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde "ya istiklal ya ölüm" düsturundan hareketle, her türlü zorluğa rağmen yediden yetmişe bir varoluş mücadelesi vererek bağımsızlığını kazanmıştır. Aziz milletimiz, Kurtuluş Savaşı'nda kaderini kendi iradesiyle çizmiş ve ecdadın büyük fedakarlıklarla vatan haline getirdiği kutsal topraklarda sonsuza kadar bağımsız yaşama kararlılığını ortaya koymuştur. Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş, bağımsızlık ve hürriyetinden hiçbir şekilde ödün vermeyeceğini, dünya durdukça var olacağını tüm dünyaya göstermiştir" dedi.

Öksüz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bundan 98 yıl önce olduğu gibi bugün de tüm milletimiz, birliğini, bütünlüğünü, kalkınmasını, her geçen gün büyüyüp gelişmesini, huzuru ve güvenliğini hedef alan bedbahtları, engin feraseti ve sarsılmaz cesaret ve kararlı duruşuyla, gerektiğinde canını ortaya koyarak bertaraf etmeye devam etmektedir.Bugün bizlere düşen ise tüm yokluklara ve zorluklara rağmen kazanılan bu eşsiz zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize, birlik ve beraberlik içinde bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhuyla sahip çıkmak ve ülkemizi her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle çalışmaktır.Her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış vatanımızın emanetçisiyiz. Bu cennet vatan uğrunda şehadet şerbetini içmiş vatan evlatları asla unutulmayacaktır, şehit aileleri ve gazilerimiz asla sahipsiz kalmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Zafer Bayramımızın 98'inci yılı münasebetiyle geçmişten günümüze kadar cennet vatanımız, aziz milletimiz için canını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Karslı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve şanlı ordumuzun Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum." - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Muammer Türker Zafer Haftası Türker Öksüz Kars Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title