Haberler

Vali Azizoğlu: "Devletin Kaynaklarını Doğru Yerlerde Kullanın"

Ekim ayı Kaymakamlar toplantısında konuşan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, devletin kaynaklarının doğru yerlerde kullanılması konusunda ilçe kaymakamlarına ve daire müdürlerine talimat verdi.

Ekim ayı Kaymakamlar toplantısında konuşan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, devletin kaynaklarının doğru yerlerde kullanılması konusunda ilçe kaymakamlarına ve daire müdürlerine talimat verdi.

Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Kaymakamlar toplantısı Erzurum Kongre binasında yapıldı. Tarihi kongre binasında düzenlenen toplantıya, Kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.

Yedi gündem maddesinin ele alındığı toplantıda, ilk olarak Erzurum'da devam eden 'Sıfır Atık' projesi hakkında Çevre İl Müdürü İl Müdürü Rahmi Şenocak, slayt eşliğinde Vali Azizoğlu ve kaymakamları bilgilendirdi. Uygulamanın Erzurum'da sorunsuz devam ettiğini ifade eden Vali Azizoğlu, İlçe kaymakamlarına çalışmaları yakından takip etmeleri konusunda talimat verdi.

Daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Uçar, tütünle mücadele hakkında bilgi verdi. Yeşilay ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan Yeşil Dedektör Mobil Uygulamasının 9 Şubat 2017 tarihi itibariyle tüm Türkiye'de kullanıma sunulduğunu ifade eden Uçar, Yeşil Dedektör, sigara içmenin yasak olduğu alanlarda yapılan ihlali bildireceğini uygulamanın dumansız hava sahasına önemli katkı sağladığını söyledi. Yapılan denetimlerin rakamlarını paylaşan Uçar, "2017 yılında 30 bin 715, 2018 yılının ilk 8 ayında ise 18 bin 957 işletme denetlenmiştir" dedi.

Engelli bakım hizmetleri ile ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş'tan bilgi alan Vali Azizoğlu, evde bakım aylığı alanların raporlarının ve ekonomik durumlarının daha dikkatli değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Vali Azizoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Devletin parasını doğru kullanmak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak bizlerin asli görevidir. Sosyal Yardımlaşma vakıfları tarafından yapılan yardımlara da çok dikkat edelim. Bütün kaymakamlar devletin kural ve kaidelerine göre hareket edip, doğru yerlere ulaştırmalı."

Toplantı; il ve ilçelerde muhtaç ailelere dağıtılacak kömürleri, uyuşturucuyla mücadele ile ilgili İçişleri Bakanlığınca başlatılan uyum projesinin tanıtılması ve genel emniyet ve asayiş tedbirlerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Seyfettin Azizoğlu Yaşam Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title