Haberler

Türkiye'den İran'a online 'kız isteme'

Güncelleme:

- Türkiye'den İran'a online 'kız isteme' Korona virüs pandemisi nedeniyle pek çok toplantı ve etkinlik online olarak gerçekleştirilirken, İzmirli bir aile İran'da yaşayan aileyi görüntülü arayarak 'kız istedi'. Korona virüs pandemisi, 'kız isteme' merasimlerini de etkiledi.

- Türkiye'den İran'a online 'kız isteme'

İZMİR - Korona virüs pandemisi nedeniyle pek çok toplantı ve etkinlik online olarak gerçekleştirilirken, İzmirli bir aile İran'da yaşayan aileyi görüntülü arayarak 'kız istedi'.

Korona virüs pandemisi, 'kız isteme' merasimlerini de etkiledi. Pandemi tedbirleri kapsamında pek çok ülkede kısıtlamalar yaşanırken, İzmirli Yalçıntuğ Ailesi de İranlı Afşar Ailesi'ni görüntülü arayarak 'kız istedi'. İzmir'in Karabağlar ilçesi Yeşilyurt semtinde yaşayan kuyumcu Kamil Yalçıntuğ ve Ege Üniversitesi doktora öğrencisi İranlı Şehrazad Afşar (31), Yalçıntuğ Ailesi'nin evinde görüntülü olarak Afşar Ailesi'ni aradı. Yalçıntuğ Ailesi'nin aile dostu Hüdai Özgün, İranlı Şehrazad Afşar'ı baba Muhammed Reza Afşar ve anne Fariba Afşar'dan Kamil Yalçıntuğ'a istedi. Müstakbel gelinin ailesi, çiftin evlenmesine razı gelirken, Kamil Yalçıntuğ'un annesi Fergün Yalçıntuğ, "Gözünüz arkada kalmasın, onu kendi kızımız gibi göreceğiz" dedi. Aile büyükleri çiftin nişan kurdelesini kesti; ardından müstakbel damat, müstakbel gelinin elinden kahvesini içti. İranlı aile, tüm yaşananları görüntülü olarak izledi.

"İlginç bir anı olacak"

Kamil Yalçıntuğ, "Korona virüsün bu kadar yoğunlaşacağını tahmin etmiyorduk. Ancak vaka sayılarında artış olduğu için eşimiz dostumuz olmadan nişan yapıyoruz. Buruk bir mutluluk yaşıyoruz. Müstakbel eşimin ailesi İran'da olduğu için görüntülü şekilde kız isteme gerçekleştirdik. Bu da ilginç bir anı olacak" derken, Şehrazad Afşar da, "Ailemin yanımda olmasını çok isterdim ama pandemiden dolayı bu mümkün olmadı. Bir tarafımız buruk, bir tarafımız çok sevinçli. İnşallah ilerleyen zamanlarda pandemi bitince hep beraber kutlama yaparız. Aklıma uzaktan kız isteme ve nişan yapılacağı aklıma gelmezdi ama kısmet böyleymiş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Koronavirüs Afşar İran Yaşam Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (2)

345:

allah mutlu etsin amin

0
0
yanıtYanıtla
432:

ne var bundaki türk irandaki türkü istemiş ne var bunda ama türklerin iranda yaşaması heleki iranı yönetmesi çok zoruma gidiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title