Haberler

Derbiyi kazandı ama aklı Mourinho'da! İsmail Kartal'dan maç sonu Aziz Yıldırım'a sitem

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri derbi maçın ardından sert açıklamalarda bulundu. Kartal, hafta içerisinde Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklamasına tepki gösterdi. Kartal, "Derbi öncesi bir hocayla ilgili açıklamalar Fenerbahçe'ye yakışmaz" ifadelerini kullandı.

Süper Lig devi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendikleri dev maçın ardından sert açıklamalar yaptı.

"BİZ KARAKTERLİ OYUNCULARDAN KURULU BİR TAKIMIZ"

Maçı değerlendiren Kartal, "Biz bugün buraya kazanmak için gelmiştik. Çok iyi hazırlanmıştık. Bütün planlarımız, sahada oyuncularım 10 kişi kalsa bile plana sadık kaldılar. Harfi harfine her şeyi yerine getirdiler. 11 kişiyken ilk 22 dakikada oyun üstünlüğü bizdeydi. 10 kişi kaldıktan sonra mahkum oynamadık, oyun ortada geçti. Devrede şunu söyledim, arkadaşınız için oynayacaksınız, 10 kişi olsak bile kendi futbolumuzu oynayacağız dedim. Biz karakterli, kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Bize karşı yaratılan olumsuzluklara rağmen bunu herkese göstermeliyiz, bu takımı 10 kişi de yeneceksiniz dedim. Çocuklara bunu söyledim. Bu inançla çıktık. Gayet akıllı oynadık. İyi pozisyonlar yakaladık" dedi.

"10 KİŞİYLE TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMINI HERKESE GÖSTERDİK"

Değerlendirmelerine devam eden başarılı antrenör, "Rakibin 1 tane isabetli şutu yok. Attığımız gol, tamamen organizasyon golüdür. Oyuncularım 10 kişiyle Türkiye'nin en iyi takımı kim herkese gösterdi. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Camiamıza uzun yıllar unutulmayacak bir gece, bir tarih yazıldı. 21 maçtan sonra Galatasaray'ı mağlup eden takım biz olduk. Baştan sona herkes elinden geleni yaptı. Karakter koyduk." açıklamasını yaptı.

Derbiyi kazandı ama aklı Mourinho'da! İsmail Kartal'dan maç sonu Aziz Yıldırım'a sitem

"İSTANBULSPOR MAÇINA GELSİNLER"

Şampiyon olacaklarına inandığını söyleyen Kartal, "Sezon başından beri maalesef sosyal medya trollerinin saldırılarıyla bizi dağıtmaya çalışanlara karşı dik durduk, sessiz kaldık. Buraya gelene kadar kendi işimizi yaptık. Herkesin gözü önünde olanlara herkes şahit oldu. Oyuncularımla cevap verdik. Tüm Türkiye bunu gördü. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum. Hafta sonu İstanbulspor maçına tüm Fenerbahçeliler'i davet ediyorum. Şampiyonluk maçına gelsinler. Şampiyon olacağımıza inandığım için konuştum. Başından sonuna kadar inanıyorum. Şampiyon olacağız. Ben düşmedim. Oyuncularım bana bakıyor. Beni düşürmeye çok çalıştılar." dedi.

AZİZ YILDIRIM'A SİTEM ETTİ

Hafta içerisinde Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüştüğüne dair yaptığı açıklamalara da sitem eden Kartal, "Seçimlerle ilgili hocalar konuşuldu, oyuncularımın morali bozuldu. Oyuncularımın moralini düzeltmek için antrenmanı iptal edip farklı organizasyon yaptık. Bunu yapanları Allah'a havale ediyorum. Derbi öncesi bir hocayla ilgili açıklamalar Fenerbahçe'ye yakışmaz. Bir tarih yazıldı. Bu tarih Fenerbahçeliler'e armağan olsun. Başka diyecek bir şeyim yok. Soru da istemiyorum!" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım İsmail Kartal Jose Mourinho Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Bakmadan Geçme

LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur? Kurban Bayramı hangi gün başlıyor? Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında başlayacak?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'ye çağrıda bulundu: Çayın fiyatı 25 liraya çıkarılmalıdır

500

Yorumlar (10)

Mustafa Kaya:

la coban galatasarayi yendin tamam ama sampiyonlugu sen ic sahalarda kaybettin maledef sampiyon galatasaray selamlar trabzondan

63
85
yanıtYanıtla
itunes para:

ismail hoca abdestli namazli adam gibi bir adamdir. bir gs li olarak benim gozumde 1000 tane morinho eder

yanıt4
yanıt4
Siranuş Nermer:

bencede yakışmadı..., takımın başında henüz bi hoca varken ?? bizim Türk mentalizemiz işte ??

58
16
yanıtYanıtla
Emre Alemdar:

HELAL olsun Arap İsmail bu galibiyetle şampiyon oldun zaten bize bu sevinci yasatan herkese tşk ederim ?? 19.05 2024 bir tarih daha yazıldı..

27
11
yanıtYanıtla
Haber insanı:

sanırsın şampiyon oldular o nasıl konuşma ismo

10
9
yanıtYanıtla
Himmet Yıldız:

İsmail Kartal: Tek tesellim hayallerim kendi kendimi arıyorum:))))

9
3
yanıtYanıtla
Ali Yilmaz:

Galatasaray'a meydan okuyorum. 38.hafta maçını aramızda yapalım kazanan şampiyon olsun.şampiyon olacaksan anlamı büyük olsun. yine senin sahanda olsun. biz 10 kişi siz hepiniz,varmısın.

3
6
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Kupa maçından niye kaçtınız laaaa

yanıt4
yanıt3
ibrahim kırtay:

İsmail hoca karakteri sağlam düzgün bir insan fb ile bir tutulmaması gerekn biri...

3
5
yanıtYanıtla
Gh Tgv:

Kötü hocasin bukadar net. Tabiki daha iyi hocalar gelmeli.bu kadroyla SIFIR cektin.

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title