Haberler

Tunceli'de Hayırseverlerin Destekleriyle Cami Yapıldı

Güncelleme:

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Akçapınar köyünde, hayırsever vatandaşların desteği ile 3 katlı cami yapıldı. Cami, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve protokol üyelerinin katılımıyla dualar eşliğinde açıldı.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine bağlı Akçapınar köyünde, hayırsever vatandaşların desteği ile 3 katlı cami yapıldı.

Akçapınar Köyü Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin girişimleriyle hayırsever vatandaşlar köye cami kazandırmak için bir araya geldi. 'Bir tuğla da senden olsun' sloganıyla başlatılan kampanyanın ardından caminin yapımı tamamlandı. Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve protokol üyelerinin katılımıyla cami dualar eşliğinde açıldı.

Cami hakkında bilgiler veren Akçapınar Köyü Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fahir Ersoy, "Akçapınar köyümüzde var olan eski camimiz deprem dolayısıyla güvensiz durumdaydı. Yeni bir cami yaptırabilmek için Akçapınar Köyü Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğini kurduk. Bu çerçevede gerekli izinlerimizi alarak hayırsever vatandaşlarımızı tespit ederek kendilerine ulaştık. Bir tuğlada sizden olsun diyerek kıt kanaat şartlarda camimizi tamamladık. Camimiz 148 metrekare üzerine 3 katlı olarak, toplam 350 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. Camimiz ibadete açıldı. Bu sebeple çok mutluyuz. Köyümüze, köylülerimize hayırlı olsun inşallah. Camimizin yapımına başladığımız ilk günden itibaren destek veren hayırsever insanımıza, açılış için teşrif eden Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu'na ve protokol üyelerine, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bülent Tekbıyıkoğlu Çemişgezek Çemişgezek Tunceli Cami İnşaat Yaşam Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title