Haberler

Trabzon'da Denizde Boğulan Genç Kız Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Trabzon'un Sürmene ilçesinde serinlemek için denize giren Elmas Nur Öztürk boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TRABZON'un Sürmene ilçesinde Elmas Nur Öztürk (16), akrabalarıyla birlikte serinlemek için girdiği denizde boğuldu.

Olay, öğleden sonra Sürmene ilçesi Aşağı Çavuşlu Mahallesinde meydana geldi. Akrabalarıyla birlikte serinlemek için denize giren Elmas Nur Öztürk, bir süre yüzdükten sonra gözden kayboldu. Öztürk'ü göremeyen akrabaları denizden çıkarak, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik, deniz polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri ve halk plajı cankurtaranının denizde hareketsiz halde duran genç kızı fark etmesi üzerine ekipler harekete geçti. Dalgıçlar ve can kurtaran tarafından denizden çıkarılan Öztürk, ambulansla Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Genç kız, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Öztürk'ün cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Nur Öztürk Sürmene Trabzon Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title