Haberler

Ortahisar Belediyesi, 5 caminin halılarını yıkattı

Güncelleme:

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan 5 caminin halıları Ortahisar Belediyesi tarafından yıkattırıldı. Belediye Başkanı Mustafa Ateş, temizlik işlemlerinin vatandaşların daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan 5 caminin halıları Ortahisar Belediyesi tarafından yıkattırıldı.

Kasabada bulunan Abdioğlu Merkez Camii, Alaaddin camii, Ali Reis Camii, Bahçelievler Camii ve Esentepe Camilerinin halıları yıkatılarak vatandaşların daha temiz ve hijyenik ortamda ibadet etmeleri sağlındı.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Ateş "Temizlik imanın yarısıdır. Bu şuurla vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için kasabamızda bulunan 5 Camimizin halılarını yıkatarak, temizlik işlemlerini gerçekleştirdik" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Ateş Ortahisar Nevşehir Ürgüp Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title