Haberler

Bursa'da Orman Yangını: 2 Helikopterle Müdahale Ediliyor

Güncelleme:

Bursa'nın Kestel ilçesinde çimento fabrikasının yanındaki ormanda çıkan yangına itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor. Yangını söndürme çalışmalarına 2 helikopter de destek veriyor.

BURSA'nın Kestel ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına 2 helikopter ile müdahale ediliyor.

Yangın saat 17.30 sıralarında çimento fabrikasının yanındaki ormanda çıktı. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Yangına karadan müdahale sürerken, 2 helikopter de söndürme çalışmalarına destek veriyor.

KONTROL ALTINA ALINDI

Bursa'nın Kestel ilçesinde Çimento Fabrikası yanında çıkan orman yangını, 150 personelin müdahalesiyle alevler yerleşim alanına yaklaşmadan 2 saat sonra kontrol altına alındı. Yangına Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 8 araç 20 personel, Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 13 araç 30 personel ve ANDA Arama Kurtarma ekipleri karadan, 1 yangın söndürme helikopteri de havadan müdahale etti. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Orman İşletme Müdürlüğü Orman Yangını Helikopter İtfaiye Kestel Bursa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title