Haberler

Bayrampaşa'nın Yeni Çehresi: Dönüşen Çatılar

Güncelleme:

Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 'Dönüşen Çatılarla Bayrampaşa'nın Yeni Çehresi' toplantısı gerçekleştirildi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yeni çatı sistemiyle Bayrampaşa'ya güzel bir yaşam ünitesi kazandırıldığını belirtti.

"Dönüşen Çatılarla Bayrampaşa'nın Yeni Çehresi" toplantısı gerçekleştirildi

İSTANBUL - Bayrampaşa Belediyesi tarafından "Dönüşen Çatılarla Bayrampaşa'nın Yeni Çehresi" toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Yeni yaşam ünitesi olabilecek güzel bir çatı formunu Bayrampaşa'ya kazandırdık" dedi.

İlk defa Bayrampaşa'da uygulamaya konulan yeni bina çatısı sistemi projesi, Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "Dönüşen Çatılarla Bayrampaşa'nın Yeni Çehresi" konferans toplantısında katılımcılara anlatıldı. Toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ile Bayrampaşa'da faaliyet gösteren mühendis, müteahhit ve mimarlar katıldı.

"Yeni yaşam ünitesi olabilecek güzel bir çatı formunu Bayrampaşa'ya kazandırdık"

Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Yeni plan notlarımızla beraber Bayrampaşa'da artık çatı arası piyesinde halkımızın rahatça oturabileceği güzel bir yaşam ünitesi kazandırıyoruz. Bununla ilgili olarak yeni bir çatı sistemini Bayrampaşa'da oluşturuyoruz. İlk defa Bayrampaşa'da gerçekleşecek. Bugün de gerçekleşecek olan yeni çatı sisteminin lansmanını yaptık. Mühendis ve mimarlarımız buradaydı. Müteahhitlerimizi de çağırdık. Onlara da bu çatı arası konumla ilgili bilgi verdik. Bundan sonra artık çatılarda tek bir sistem olacak. Bu sistemle beraber Bayrampaşa'yı geleceğin parlayan bir yıldızı halinde ortaya koyacağız. O nedenle buradaki bütün arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Onlar da bu çatı sistemini çok beğendiler. Böylece insanların rahatça evlatlarını evlendirebileceği veya yeni gelin alacakların da orada yeni yaşam ünitesi olabilecek güzel bir çatı formunu Bayrampaşa'ya kazandırdık. Böylece halkımız rahat edecek. Belediye başkanı olarak ilk defa gerçekleştirdiğimiz reformu Bayrampaşa'da uygulamaktan son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum" dedi.

"Bayrampaşa Devlet Hastanemizin temel atma törenini Bayrampaşa halkımızla beraber gerçekleştireceğiz"

Öte yandan Belediye Başkanı Aydıner, Bayrampaşa'ya 650 yataklı bir hastaneyi kazandırmak üzere olduklarını belirterek, "Hastanenin mevcut haline ilaveler yaparak 650 yataklı bir eğitim ve araştırma hastanesini Bayrampaşa'ya kazandırmak üzere çalışmamız var. Tabi hastanenin şu anda ihalesi yapıldı. Bir müteahhit firma ihaleyi aldı. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. İhalenin oluşmasında bir teknik sıkıntı vardı. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bakanlık devreye girdi. Teknik sıkıntı ortadan kalktı. Böylece ihaleyi alan firma teslim aldı. İnşallah kısa bir zaman içerisinde Bayrampaşa Devlet Hastanemizin temel atma törenini Bayrampaşa halkımızla beraber gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Atila Aydıner Bayrampaşa Yerel Haberler Belediye Yaşam Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title