Haberler

Bayrampaşa'da sünnet olan çocuklara TOGG'lu konvoy sürprizi

Güncelleme:

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede sünnet olan çocukları yerli ve milli otomobil TOGG ile evlerinden alarak konvoy oluşturdu. TOGG'a binerek konvoya katılan çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Bayrampaşa'da sünnet olan çocuklara Togg'lu konvoy sürprizi

İSTANBUL - Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede sünnet olan çocukları yerli ve milli otomobil TOGG ile evlerinden alarak konvoy oluşturdu. TOGG'a binerek konvoya katılan çocuklar büyük sevinç yaşadı.

Bayrampaşa Belediyesi yıllardır gerçekleştirdiği sünnet organizasyonlarına devam ediyor. Bu yıl da Bayrampaşalı çocukların sünnet heyecanına ortak olan Belediye Başkanı Atila Aydıner, onlara TOGG aracıyla sürpriz yaptı. Aileleri kırmayan Belediye Başkanı Aydıner, belediyeye tahsis edilen milli ve yerli otomobil TOGG aracına binerek çocukları tek tek evlerinden aldı ve bir sünnet konvoyu gerçekleştirdi.

"Şu anda evlerinde bizi dört gözle bekliyorlar"

Sünnet olacak olan çocukları TOGG aracı ile almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Milli ve yerli arabamız TOGG ile birlikte bugün sünnet olacak olan yavrularımızı inşallah onları gezdirerek mutlu edeceğiz. Bir gemi seyahatinde onlarla birlikte olmuştuk. Daha sonra kendilerine 'TOGG ile beraber sizi gezdirmemi ister misiniz' deyince çok mutlu oldular. Şu anda evlerinde bizi dört gözle bekliyorlar. Aileleri ile birlikte inşallah onları alacağız. 6 tane yavrumuzu inşallah TOGG'a bindireceğiz. Böylece sizlerle beraber bir Bayrampaşa seyahatini güzel bir şekilde noktalayıp, sevgi kafemizde onlarla beraber güzel bir pasta kesiminden sonra onları mutlu ederek, hediyelerini vererek hep birlikte onlara güzellikleri yaşatacağız. Yavrularımızın sünneti şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"Bizim ricamızı kırmadı"

Belediye başkanlarını çok sevdiğini dile getiren Hülya Uğur, "Ricamızla bizi gezdiriyor. Allah razı olsun, çok mutluyum. Bizim ricamızı kırmadı. İyi ki var. Çok sevdiğimiz bir belediye başkanı. İyi ki o" dedi.

"Başkanımla gezeceğim için çok heyecanlıyım"

Sünnet olduğu ve TOGG aracına binip konvoya katılacağı için oldukça heyecanlı olan Baran Kerim Kara ise, "Benim için çok mutlu bir gün olacak. Biraz heyecanlıyım. Bu aracı biliyorum. Çok farklı özellikleri var. Başkanımla gezeceğim için çok heyecanlıyım" dedi.

"Çok güzel bir anı olacak çocuklar için"

Çocuklar için çok güzel bir anı olacağını belirterek Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner'e teşekkür eden Sevil Kara ise, "Çok heyecanlıyım gerçekten. Bu araç bizim için getirildi. Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Biz istedik böyle bir şey olmasını o da kabul etti sağ olsun. Çok güzel bir anı olacak çocuklar için, bizim için. Bayrampaşalılar içinde çok güzel bir atmosfer oldu. Böyle bir şey olması çok güzel, çok memnunuz. Hem yerli ve milli aracımız olduğu için, hem de çocuklar da çok seviyor. Çok merak ediyorlardı. Biz de böyle bir talebimiz olsun dedik. Onlar da kabul etti. Çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Atila Aydıner Bayrampaşa Sünnet TOGG Yaşam Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Adana Demirspor UEFA'dan neden ceza aldı, Avrupa'dan men mi edildi? Galatasaray Fenerbahçe tek maç satın alma var mı, GS FB tek maç nasıl alınır? #9917 #128250
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title