Haberler

Başkan Söğüt, İftar Programında Vatandaşlarla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kutluca Köy Muhtarı Engin Öztürk ve köy sakinleri tarafından düzenlenen iftar programına konuk oldu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kutluca Köy Muhtarı Engin Öztürk ve köy sakinleri tarafından düzenlenen iftar programına konuk oldu.

Sevindikli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programına ayrıca; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar, köy muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tasavvuf müziği eşliğinde gerçekleştirilen iftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Başkan Şener Söğüt, "Bu güzel programda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duydum. Köylerimiz bizim için önemli. Gözümüz gibi de bakıyoruz. Sizlerle her fırsatta bir araya geliyor, sohbet ediyoruz. Bizlerin tek derdi, köylümüze hizmet etmek. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapılan yatırımlar hem alt yapı hem de üst yapı noktasında köylerimizi gerçekten daha güzel noktaya getirdi" dedi.

Başkan Şener Söğüt daha sonra Sevindikli Köyü'nde teravih namazını kıldı ve Sipahiler Köyü'nde de vatandaşlarla buluşarak sohbet edip istek ve önerilerini dinledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Körfez Belediyesi Engin Öztürk Şener Söğüt Körfez Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title