Haberler

İstanbul'da merak uyandıran görüntü! Ayakkabıların elektrik tellerine hangi amaçla asıldığı bilinmiyor

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da elektrik tellerine asılı halde bulunan ayakkabılar, mahalle sakinleri tarafından merak ediliyor. Ayakkabıların ne amaçla asıldığı bilinmiyor.

Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde elektrik tellerine asılı ayakkabılar ilginç görüntüler oluşturdu. Kim tarafından nasıl ve ne amaçla asıldığı bilinmeyen ayakkabılar görenlerde merak uyandırıyor.

BİR KISMI TOPLANDI

Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde elektrik tellerine asılı ayakkabılar merak konusu oldu. İlginç görüntülere neden olan ayakkabıların bir kısmı belediye ekipleri tarafından toplandı. Tellere asılı halde duran ayakkabıların bir kısmı ise duruyor.

İstanbul'da merak uyandıran görüntü! Hangi amaçla asıldığı bilinmiyor

"KUŞLAR İÇİN YAPMIŞLARDIR"

Mahalle sakinlerinden Özlem Odabaş, "Şaşırdım, yorum yapamıyorum. Çocuk yaptı desem nereye çıkıp yapacak? Çok şaşkınım." dedi. Mahallede oturan gençlerden biri, ayakkabı sayısının önceden daha fazla olduğunu ifade ederek, belediye tarafından toplandığını söyledi. Bir başka genç ise, "Kuşlar rahat etsin diye yuva yapmışlar oraya. Bence kuşlar için" diye konuştu. Mahalle sakinleri ayakkabıların neden elektrik tellerine asıldığını merak ediyor.

İstanbul'da merak uyandıran görüntü! Hangi amaçla asıldığı bilinmiyor

İstanbul'da merak uyandıran görüntü! Hangi amaçla asıldığı bilinmiyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İstanbul Bağcılar Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (3)

sales Goods:

Suriye de eski bi gelenek

9
1
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Eski ayakkabılarla yapılan bir oyun

3
1
yanıtYanıtla
aygun serbest:

Fazla Amerikan dizisi izlemisler bilen bilir:?-?)

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title