Haberler

Atatürk Üniversitesi Öğrencileri Uzundere'ye Gezi Düzenledi

Güncelleme:

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, yeni ders yılına hazırlık ve okul adaptasyonlarını desteklemek amacıyla Uzundere'ye gezi düzenledi. Gezi kapsamında Tortum Şelalesi ziyaret edildi ve Şirince Oba restoranında yemek yenildi. Öğrenciler, Türkiye'nin en uzun ve en geniş göl tabanlı cam terasında düzenlenen partiyle heyecan yaşadı. Gezi, öğrencilerin stresini atarken yeni ders yılına enerjik bir başlangıç yapmalarını sağladı.

Atatürk Üniversitesi öğrencileri, yeni ders yılına hazırlık ve okul adaptasyonlarını desteklemek amacıyla gerçekleştirdikleri gezi programında Uzundere'ye çıkarma yaptı. Bin öğrenciden oluşan kalabalık kafile, önce muhteşem Tortum Şelalesi'ni ziyaret etti, ardından da Şirince Oba restoranında eşsiz manzarası eşliğinde yemek yedi. Öğrenciler asıl heyecanı, Türkiye'nin en uzun ve en geniş göl tabanlı cam terasında düzenlenen parti ile yaşadı.

Öğrenciler, Uzundere'yi ziyaret etmekten büyük keyif aldıklarını ifade etti. Bu unutulmaz gezi, öğrencilerin stresini atarken aynı zamanda yeni ders yılına enerjik bir başlangıç yapmalarını sağladı.

Organizasyon sorumlusu Ali Uzunlu, "Tortum ve Uzundere'de yaklaşık 600 kişilik bir grupla buradayız. Öğrencilere Tortum Şelalesi, Yedigöller, cam teras programlarımızla öğrencilerimize farklı bir ortam yaşatmak istedik. Öğrencilerimiz çok memnun oldu" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Atatürk Üniversitesi Türkiye Oba Turizm Eğitim Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Regl Döneminde Tampon Kullanmak Zararlı mıdır? Tampon kullanmanın riskleri var mı? Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title