Haberler

Yıldız Tilbe, Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nde sahne aldı

Güncelleme:

Binlerce kişinin katıldığı konserde Tilbe, birbirinden duygusal ve hareketli şarkılarını seslendirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tilbe'ye festivalin son gününe renk kattığı için teşekkür etti.

Uluslararası Turizm ve Sanat Festivaline Yıldız Tilbe damga vurdu

Binlerce kişinin katıldığı konserde Tilbe, birbirinden duygusal ve hareketli şarkılarını seslendirdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel : "Alanya çok güzellikler gördü ama bugün ayrı güzellikler gördü"

ANTALYA Bu yıl 21.'si düzenlenen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali'nin son gününe Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe damga vurdu. Binlerce kişinin geldiği konserde Tilbe, birbirinden duygusal ve hareketli şarkılarını seslendirdi.

2 Haziran'da Yörük Göçü ile başlayan 21. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, dün gerçekleşen etkinliklerle son buldu. Kültür, sanat ve turizmin doyasıya yaşandığı festivale, yerli vatandaşların yanı sıra ilçede yaşayan yerleşik yabancılar ve turistler de büyük ilgi gösterdi. Festivalin son gününde dans gösterileri izlendi, sergi ve yöresel ürünlerin yer aldığı stantlar gezildi. Günün akşamında ise Azeri ses sanatçısı Azerin ve Yıldız Tilbe konser verdi.

Yıldız Tilbe için saatler öncesinden alanı doldurdular

Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe hayranları, saat 22.00'da gerçekleşecek konser için saatler öncesinden yerini aldı. Azeri sanatçı Azerin'in verdiği konser sonrası sahneye çıkan Tilbe, birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Konser alanındaki binlerce misafiri zaman zaman duygulandıran, zaman zaman da coşturan Tilbe, Alanya'da unutulmaz bir gece yaşattı.

"Alanya çok güzellikler gördü ama bugün ayrı bir güzellikler gördü"

"Konserin sonlarına doğru, Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel tarafından Tilbe'ye hediyeler takdim edildi. Tilbe'nin festivalin son gününe renk kattığını belirten Yücel, "Alanya çok güzellikler gördü ama bugün sizinle ayrı bir güzellik gördü. Festivalin son gününe renk ve güzellikler kattınız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Turizm

Adem Murat Yücel Yıldız Tilbe Alanya Turizm Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Mesajları ve Sözleri! İşte En Güzel 19 Mayıs Şiirleri 19 Mayıs 1919'da ne oldu, 19 Mayıs anlamı ne? 19 Mayıs İZMİR yol koşusu ne zaman nerede yapılacak, şartları ne, yol kaç km (MARATON İZMİR)? 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title