Haberler

2021-2022 İngilizce Seviye Belirleme ve İngilizce Yeterlik Sınavı Bilgilendirmesi | BAU | Bahçeşehir Üniversitesi

Güncelleme:

BAU | Bahçeşehir Üniversitesi EN SAP Giriş BAU Hakkında Üniversite Hakkında Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanının Mesajı Rektörün Mesajı Tarihçe Sayılarla Bahçeşehir Vizyon ve Misyon BAU'da Spor Bilgi Edinme Mevzuat Klinik Araştırma Etik Kurulu BAU Bilimsel Araştırma ve Yayın...

BAU | Bahçeşehir Üniversitesi EN SAP Giriş BAU Hakkında Üniversite Hakkında Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanının Mesajı Rektörün Mesajı Tarihçe Sayılarla Bahçeşehir Vizyon ve Misyon BAU'da Spor Bilgi Edinme Mevzuat Klinik Araştırma Etik Kurulu BAU Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği Kurulu Kurum İç Değerlendirme Raporu Kalite Komisyonu Kararları Kurumsal Geri Bildirim Raporu İlkeler ve Politikalar Yönetim Mütevelli Heyeti Akademik Yönetim Yönetim Kurulu Senato Rektörlük Genel Sekreterlik BAU Global Eğitim Ağı (Foto Galeri) Beşiktaş Güney Kampüsü Beşiktaş Kuzey Kampüsü Galata Kampüsü Göztepe Kampüsü Future Kampüs Çatalca Kampüsü BAU Global Washington DC BAU Global Berlin BAU Global Batum Mentora Toronto Mentora College Medya Fotoğraf Galerisi Video Galeri Basın Odası Akademik Okullar Yabancı Diller Yüksekokulu Meslek Yüksekokulu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Fakülte ve Bölümler Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Hukuk Fakültesi İletişim Fakültesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Konservatuvar Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Tıp Fakültesi Yüksek Lisans & Doktora Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Bilimleri Lisansüstü Programları Ekonomi ve Finans Lisansüstü Programları Girişimcilik ve Pazarlama Lisansüstü Programları Hukuk Lisansüstü Programları İletişim Lisansüstü Programları İşletme Lisansüstü Programları Mühendislik Lisansüstü Programları Sağlık Lisansüstü Programları Sanat ve Tasarım Lisansüstü Programları Sosyal Bilimler Lisansüstü Programları Uluslararası Siyaset Lisansüstü Programları Yönetim Lisansüstü Programları Araştırma Merkezleri Araştırma ve Uygulama Merkezleri Uluslararası Akademik İlişkiler Araştırma Aday Öğrenci International Offices International Organization International Organization International Students International Students Erasmus & Exchange Students Erasmus & Exchange Students Öğrenci Haberler BAU Türkiye BAU Dünya Kurumsal Haberler 2021-2022 İngilizce Seviye Belirleme ve İngilizce Yeterlik Sınavı Bilgilendirmesi SINAV

TARİH

SAAT

YÖNTEM

İngilizce Seviye Belirleme Sınavı

12 Ekim 2021 Salı

10: 00-11: 00

YÜZYÜZE

İngilizce Yeterlik Sınavı

YAZILI SINAV

14 Ekim 2021 Perşembe

09: 00-12: 15

YÜZYÜZE

SÖZLÜ SINAV

14 Ekim 2021 Perşembe

13: 00-17: 30

YÜZYÜZE

Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğretim dili tamamen veya kısmen İngilizce olan (zorunlu İngilizce) programlara yerleşmiş öğrencilerimizden, bölüm derslerine başlayabilmeleri için İngilizce Hazırlık Programı'ndan muaf olmaları veya İngilizce Hazırlık Programı'nı başarıyla tamamlama şartı aranır. İlk kez kayıt yaptıran ve öğretim dili tamamen veya kısmen İngilizce olan (zorunlu İngilizce) programlara yerleşmiş öğrencilerimiz ile Hazırlık Programında isteğe bağlı öğrenim görmek isteyen öğrencilerimizin 12 Ekim 2021 Salı günü yapılacak olan İngilizce Seviye Belirleme Sınavı'na girmesi zorunludur. Seviye Belirleme Sınavı'nda çoktan seçmeli 60 soruda en az 30 net yapan öğrenciler başarılı sayılıp İngilizce Yeterlik Sınavı'na girmeye hak kazanacaklardır. Öğrencilerin İngilizce Yeterlik Sınavı'nda başarılı olup Hazırlık Programı'ndan muaf olabilmeleri için İngilizce Yeterlik Sınavı'ndan en az %60 oranında başarı göstermeleri gerekmektedir. Bu oran İngilizce Öğretmenliği Bölümü ve Tıp Fakültesi öğrencileri için %80 olarak belirlenmiştir.

İNGİLİZCE SEVİYE BELİRLEME SINAVI

Bahçeşehir Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Seviye Belirleme Sınavı 12 Ekim 2021 Salı günü saat 10. 00-11. 00 saatleri arası Kemerburgaz'da bulunan BAU Future kampüste YÜZYÜZE olarak gerçekleştirilecektir.

Sınav içeriği: İngilizce Seviye Belirleme Sınavı, çoktan seçmeli 60 soruluk dilbilgisi ve okuma bölümlerinden oluşacaktır (İngilizce Seviye Belirleme Sınavı soru örnekleri için Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesini ziyaret edebilirsiniz: https://bau. edu. tr/icerik/4188-hazirlik-okulu-ornek-sinavlar).

Sınav süresi: Sınav süresi 60 dakikadır.

Sınav yeri: İngilizce Seviye Belirleme Sınavı YÜZYÜZE olarak Kemerburgaz BAU Future kampüste gerçekleştirilecektir.

Seviye Belirleme Sınavı'nda 4 (dört) yanlış bir doğruyu GÖTÜRECEKTİR.

YÜZYÜZE olarak yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı ile ilgili tüm bilgiler ve bilgilendirici videolar Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde "Sınav Bilgilendirmeleri" adlı sayfada sınavın yapılacağı tarihten önce yayınlanacaktır: https://bau. edu. tr/blogs/tr/15236-sinav-bilgilendirmeleri. Sınava esnasında herhangi bir sorun yaşamamanız için sınavdan önce web sayfamızı ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Seviye Belirleme Sınav sonucunuzu 13 Ekim 2021 Çarşamba günü akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde "Sınav Sonuçları" adlı sayfada bulabilirsiniz: https://bau. edu. tr/blogs/tr/15237-sinav-sonuclari.

İNGİLİZCE YETERLİK SINAVI

12 Ekim 2021 Salı günü yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı'ndan 60 soruda en az 30 net puan alan öğrenciler, 14 Ekim 2021 Perşembe günü YÜZYÜZE yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'na girmeye hak kazanacaklardır. İngilizce Yeterlik Sınavı'nın sözlü bölümü aynı gün öğleden sonra yine YÜZYÜZE olarak yapılacaktır. Kemerburgaz'da bulunan BAU Future kampüste yapılacak olan yazılı ve sözlü sınava gireceğiniz sınav salonu bilgisini ve sözlü sınav saatinizi 13 Ekim 2021 Çarşamba günü akşamı Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde "Sınav Bilgilendirmeleri" adlı sayfada bulabilirsiniz: https://bau. edu. tr/blogs/tr/15236-sinav-bilgilendirmeleri.

12 Ekim 2021 Salı tarihinde yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı'nda 60 soruda 30 netin altında başarı gösteren öğrenciler ile İngilizce Yeterlik Sınavı'na girip başarılı olamayan öğrenciler, seviyelerine uygun olan sınıflara yerleştirilir. Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Programı dersleri 18 Ekim 2021 Pazartesi günü Kemerburgaz'da bulunan BAU Future Kampüste başlayacaktır. İngilizce Yeterlik Sınavı sonucunuzu ve İngilizce Hazırlık Programı sınıf ve seviye bilgilerinizi 16 Ekim 2021 Cumartesi günü; Bahçeşehir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinde "Sınav Sonuçları" adlı sayfada bulabilirsiniz: https://bau. edu. tr/blogs/tr/15237-sinav-sonuclari.

BAU HAKKINDA İDARİ BİRİMLER BAU E-POSTA AKADEMİK TAKVİM İLETİŞİM & ULAŞIM BURSLAR VE ÜCRETLER

© 2020 Bahçeşehir Üniversitesi - Tüm Hakları Saklıdır.

Program and Design by CETEKNO

Kaynak: Habermetre / Toplum

Bahçeşehir Üniversitesi Bahçeşehir SBS Toplum Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title