Haberler

Topbaş Patron Çocuğu Ben Halk Çocuğuyum

Topbaş Patron Çocuğu Ben Halk Çocuğuyum

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Dün CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile Gaziosmanpaşa ve İstanbul'un Yeni İlçelerinden Sultangazi'yi Gezdi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile Gaziosmanpaşa ve İstanbul’un yeni ilçelerinden Sultangazi’yi gezdi.

CHP Sultangazi Seçim Ofisi’nin balkonundan halka seslenen Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakan, senin bir özel kalem müdürün vardı. Adı Hikmet Bulduk. Bak bakalım bu adam nerelerde ne buldu" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın mal varlığını açıklamayarak, ’Ben patron çocuğuyum’ dediğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Sayın Topbaş patron çocuğu olabilir. Ben halk çocuğuyum" diye konuştu. Topbaş’ın 48 saat içinde bir işadamına 11 milyon liralık rant sağladığını belirten Kılıçdaroğlu, "Hala o koltukta oturmaya kendinde hak buluyor musun? İneceksin o koltuktan Sayın Topbaş. Benim bir yılda nasıl 80 kilometre metro yapacağımı sormuş. Önce benim söylediklerimi doğru okusun. Biz insanların yoksulluğunu teşhir etmeyeceğiz. Kömür, bulgur kuyruklarına sokmayacağız" diye konuştu. AKP’nin eski Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’yi kasteden Kılıçdaroğlu, "Birinin dişini söktük değil mi arkadaşlar. Bunların da dişini sökeceğiz. Gece rahat uyuyamayacaklar. Yoksul insanların hesabını soracağız. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız" dedi. Kılıçdaroğlu CHP’nin Sultangazi İlçesi Belediye Başkan adayı Ercan Karabayır’ı da tanıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika
Narin'in köyü ile ilgili korkunç gerçek! 15 çocuğun ölümü soruşturmaya dahil edildi

15 çocuğun ölümü soruşturmaya dahil edildi

Savaşın ayak sesleri! Hizbullah'ın misillemesi sonrası İsrail yeniden Beyrut'u vurmaya başladı

Hizbullah misilleme yaptı, İsrail anında karşı atağa geçti

Masaj detayı çok konuşulur! Seçil Erzan, Fatih Terim'den aldığı paraları ne yaptığını ilk kez anlattı

Fatih Terim'den aldığı paraları ne yaptığını ilk kez anlattı

Yol tartışması kanlı bitti: Baba, oğul ve gelin av tüfeğiyle öldürüldü

Baba, oğul ve gelin öldürüldü

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });