Haberler

Tesettürlü DJ, Canlı Yayın Performansıyla Beğeni Topladı

Güncelleme:

Alişan ile Çağla Şikel'in programına konuk olan tesettürlü DJ Fatma Civelek performansıyla hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri kendine hayran bıraktı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Alişan ile Çağla Şikel'in sunduğu 'Her Şey Dahil' programının bugünkü konuğu 41 yaşındaki tesettürlü DJ Fatma Civelek'ti.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Alişan Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

... Mobil-ANDROID:

hanim ablamiz muzigin islamda caiz olmadiginin farkina varamamis. Rabbim tez zmanda farkedip dogruya ermesini nasip etsn..

26
3
yanıtYanıtla
tipe bakkmobilWeb@haberler.com:

Boyle kapalilar insani dinden sogutuyo.basartuyude oyuncak ediyorlar

23
1
yanıtYanıtla
CimbomummobilWeb@haberler.com:

Bir kapalı bayan için türban çok şey ifade eder..bi genç kız olarak benim için bir şeref,gururla taşıyorum Rabbimin emrettiği şekilde nefsime hakim olarak örtünüyorum... Örtünmek yalnızca fiziksel değil, ahlak olarak manevi olarak Yüce Allahın edeb anlayışına uyarak hayatını şekillendirmektir..HAYÂDIR..kapalı diğer insanlara böyle örnek olmalıdır..edebiyle.. Yüce Allahım hayırlısını versin ne diyim..dj lik..ilginç.

21
2
yanıtYanıtla
serkanMobil-ANDROID:

cokmu garip tesedurlu hayatkadini var

11
9
yanıtYanıtla
mmobilWeb@haberler.com:

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

15
2
yanıtYanıtla
hadi caniimmmobilWeb@haberler.com:

Yav su iki uyuzun reklamini hergun yapiyorlar.yok programda soyle oldu yok boyle oldu.bakmiyoruz ekranlarda gormek istemiyoruz artik yeter yaaa.kaldirin su yapmacik programi

12
5
yanıtYanıtla
salihMobil-ANDROID:

dinle celiski icinde

15
1
yanıtYanıtla
lazMobil-ANDROID:

kapalılıgı rezalete dondurduler bende kapalıyım, tam anlamıyla kapalı ferace gıyıyorum. ama bu tarz kapalıyım dıye sadece başları kapalı kadınlara cok kızıyorum kapanmak Allah korkusundann olur daracık pantolon gıymek asla tesettur deyıldır alakasız bır durumdur basını acsa daha,az dıkkat ceker Allah ıslah etsın ınsallah dıyorum. kapanmak hıc bır şekıldr vucut şeklının bellı olmaması demektır.

14
1
yanıtYanıtla
ZEHRA58mobilWeb@haberler.com:

NİYE ANLAMAZ INSANLAR KADIN SADECE BAYANLARA KARŞI ICRAA EDİYOR BU ISI BIKTIK BU BENCIL RUHLARDAN

3
9
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

hacı hacı olmaz gitmekle mekkeye; éşek derviş olmaz ot çekmekle tekkeye.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title