Haberler

    Yeni Star Wars Filmi Episode Vıı Ne Zaman İzlenebilecek?

    George Lucas'ın onlarca yıl önce başlattığı Star Wars (Yıldız Savaşları) çılgınlığı üçüncü üçleme ile devam edecek. Serinin yeni filmi Episode VII ise...

    Burçin Aygün - - Sinema tarihinin belki de en ünlü bilimkurgu film serisi olan Star Wars efsanesi ikinci üçlemenin ardından bir yenisi ile devam edecek. Orijinal üçlemenin ardından 2000'lerde her şeyin başlangıcını anlatan ve Darth Vader'ın doğuşuna tanıklık etmemizi sağlayan üç film büyük gişe rekorlarına imza atmıştı. Şimdi ise sıra onlarca yıl önce vizyona giren asıl üçlemenin devamını anlatacak hikayede!

    Lost dizisi ve iki yeniden çevrim Star Trek filmleri ile ününü arttıran J.J. Abrams'ın yönetmenlik koltuğuna oturacağı Star Wars: Episode VII bizlere Luke Skywalker'ın ya da onun çocuklarının hikayesini anlatacak. Lucas Film ve Disney'in bugün yaptığı açıklamaya göre ise film 18 Aralık 2015 tarihinde dünya çapında vizyona giriyor! Serinin meşhur müziklerini besteleyen John Williams proje için geri dönerken, kadroya dair henüz bir bilgi yok.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün George Lucas Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title