Haberler

Yeni Seat Tarraco, Sosyal Medya Yeni Suv'un Adını Koydu

SEAT'ın yeni SUV'unun adı belli oldu: TarracoYeni SEAT Tarraco, Sosyal Medya Yeni SUV'un Adını Koydu.

SEAT'ın yeni SUV'unun adı belli oldu: Tarraco

Yeni SEAT Tarraco, Sosyal Medya Yeni SUV'un Adını Koydu.

SEAT'ın sosyal medya hayranları, markanın yeni SUV'unun ismini belirledi. 146 binden fazla kişinin katıldığı anket sonucunda, SEAT'ın yeni SUV'unun adı Tarraco oldu. Bu yılın sonunda dünya lansmanı yapılacak olan yeni SUV, Türkiye'de 2019'un ikinci yarısında satışa sunulacak.

SEAT, üçüncü SUV'unun adını sosyal medyada belirledi. SEAT markasını sosyal medyadan takip eden 134 ülkeden toplam 146 bin 124 kişinin katılımıyla, #SEATseekingName (SEAT ismini arıyor) etiketiyle düzenlenen anketin final aşamasında markanın yeni SUV'unun adı Tarraco olarak belirlendi.

SEAT'ın yeni SUV'u ismini Tarraco antik kentinden aldı. Antik dönemde İspanya'nın en önemli şehirlerinden biri olan ve Romalılar zamanındaki ismi Tarraco olan şehir, günümüzde Tarragona olarak adlandırılıyor. Şehrin arkeolojik kalıntıları, 2000 yılında UNESCO Dünya Mirası listesine alındı.

SEAT'ın halk oylamasıyla belirlediği ilk model adı olan Tarraco, aynı zamanda markanın ürün gamında, ismini İspanya'daki yer isimlerinden alan 14'üncü model.

1982'de geliştirilen Ronda, bundan 36 yıl önce adını bir İspanyol şehrinden alan ilk SEAT modeli olmuştu. Ronda'yı, adını İspanya coğrafyasından alan 12 model daha takip etti: Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea ve listeye en son eklenen iki model olan Ateca ve Arona.

4 finalist arasından seçildi

#SEATseekingName girişimi, tüm beklentileri aşmayı başardı. İlk aşamada 106 ülkedeki SEAT hayranlarının değerlendirmeleri sonucunda Alboran, Aranda, Avila ve Tarraco isimleri finale kaldı. Finalistlerin belirlenmesinin ardından markanın tüm takipçilerinin katılabileceği bir oylamaya sunulan isimler arasından galip gelen ise Tarraco oldu.

Yeni Seat Tarraco, SEAT'ın SUV atılımının son adımı

Yeni SEAT Tarraco ile marka, şimdiye dek gerçekleştirdiği en büyük ürün atılımına yeni bir model eklediği gibi, Ateca ve Arona gibi modeller içeren SUV ürün gamını, 7 yolcu kapasiteli yeni bir otomobil ile tamamlıyor. 2016 yılında Ateca'nın lansmanı ile başlayan ürün atılımı 2017 yılında yeni bir görünüm kazanan Leon, beşinci nesil Ibiza ve yeni Arona crossover ile devam etti.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Türkiye İspanya Seat Teknoloji Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title