Haberler

    Steam'de En Popüler İşletim Sistemleri Açıklandı

    Güncelleme:

    Steam, düzenli olarak gerçekleştirdiği donanım ve yazılım anketlerinin sonuçlarını paylaştı. Sonuçlar şubat ayını kapsıyor ve oyuncuların hangi işletim sistemlerini ve grafik kartlarını kullandığı gibi detaylarla ilgili bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. İşte en popüler işletim sistemleri!

    Steam, düzenli olarak gerçekleştirdiği donanım ve yazılım anketlerinin sonuçlarını paylaştı. Sonuçlar şubat ayını kapsıyor ve oyuncuların hangi işletim sistemlerini ve grafik kartlarını kullandığı gibi detaylarla ilgili bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Peki an itibariyle Steam'de en popüler Windows sürümleri hangileri? İşte en popüler işletim sistemleri!

    En popüler işletim sistemleri – Mart 2024

    Steam, mart ayının en çok kullanılan işletim sistemlerini paylaştı. Buna göre geçen yıllarda çıkış yapan Windows 11 son dönemde aldığı güncellemelerle daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunsa da halen en çok tercih edilen sürüm değil. Sürüm, geçen ay yüzde 0,35'lik bir düşüş yaşadı ve kullanım oranlarında yüzde 41,61 seviyelerine kadar geriledi.

    Pastadaki en büyük payın sahibi Windows 10 ise geçen ay kritik bir artış yaşadı. Zira işletim sistemi ocak ayına kıyasla yüzde 0,21'lik bir artış yaşadı ve pazar payında ise yüzde 54,40'lara kadar çıktı. Bununla birlikte bir döneme damga vuran ve son dönemde güncelleme desteğini kaybeden Windows 7 de geçen ay yüzde 0,08'lik bir düşüşle pastadan yüzde 0,49'luk bir pay aldı.

    'Yapay zeka balonu' patladı! Windows 11 neden kullanılmıyor?

    Windows 11 sistem gereksinimleri

    İşlemci: 1 gigahertz (GHz) ya da daha hızlı, 2 veya daha fazla çekirdekli, uyumlu bir 64 bit işlemci ya da Çip Üzerinde Sistem (SoC)RAM: 4 gigabayt (GB)Depolama: 64 GB ya da daha büyük depolama cihazıSistem üretici yazılımı: UEFI, Güvenli Önyükleme özellikliTPM: Güvenilir Platform Modülü (TPM) sürüm 2.0Grafik kartı: WDDM 2.0 sürücüsüyle DirectX 12 veya üzeri ile uyumluEkran: Diyagonal olarak 9 inçten daha büyük olan yüksek çözünürlüklü (720p) ekran, renk kanalı başına 8 bitİnternet bağlantısı ve Microsoft hesapları: Windows 11 Home sürümünde, ilk kullanımda cihaz kurulumunu tamamlamak için internet bağlantısı ve bir Microsoft hesabı gerekir. Tüm Windows 11 sürümlerinde güncelleştirmeleri yapmak ve bazı özellikleri indirip bunlardan yararlanmak için internet bağlantısı gerekir.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz hangi sü

    'Yapay zeka balonu' patladı! Windows 11 neden kullanılmıyor?

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Yazılım Steam Oyun Teknoloji Güncel Haberler

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Bakmadan Geçme

    21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title