Haberler

    Samsung'tan İşten Çıkarma Haberlerine Açıklama

    Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen işten çıkarma iddialarına Samsung'tan açıklama geldi.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un geçtiğimiz günlerde büyük bir işten çıkarma yapacağı iddia edilmişti. Şirketin genel merkezinde çalışan çok sayıda kişinin işine son verileceği söylentilerin gündeme gelmesinin ardından Samsung'tan cevap gecikmedi. Teknolojinin birçok alanında varlığını gösteren Samsung, söz konusu haberleri yalanladı.


    Üst düzey bir Samsung Electronics yetkilisi konuya dair bazı açıklamalarda bulundu. Herhangi bir personel sayısında azalma olmayacağını belirten yetkili, sadece 'işçilerin bazı yerlere taşınma' durumunun olduğunu açıkladı. İşçilerin yer değişikliğine dair pek fazla detay bulunmuyor. Bu yüzden nasıl bir değişim olacağı bilinmiyor. Ancak yetkili, şirketin %10'unu işten çıkaracağı söylentilerini kesin bir dille yalanladı.


    Öte yandan Samsung, bu yıl için çalışanlarının maaşlarına zam yapma durumunu da askıya aldı. Bu durumun ise 2009 yılından beri ilk defa olduğu belirtiliyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title