Haberler

Philips, Babalar Günü'nü Unutmadı

Philips, Bu Yıl da Babalar Günü'ne Özel Birbirinden Farklı Hediye Seçenekleri Sunuyor. Babanıza Philips'in Kişisel Bakım Ürünlerinden Teknolojik Aletlerine Kadar Sevdiği Bir Ürünü Hediye Ederek Onu Mutlu Edebilir, Hayatına Yeni Bir Renk Katabilirsiniz...

Babalar Günü için Philips'in teknolojik ürünleri hazır. 7000 ve 8000 serilerinden alacağınız mükemmel bir televizyon ile Dünya Kupası maçlarını babanızın ayağına getirebilirsiniz. Babanıza Pixel Precise HD ve Ambilight'ın üstün gücü ile gerçek bir maç ve aynı zamanda sinema deneyimi yaşatacaksınız.

Full HD ekran, geniş ekran çözünürlüğüne sahip modeller, başarılı bir görüntü kalitesi sunuyor. Philips'in 7000 ve 8000 serileri başarılı parlaklık ve renklerle birlikte, aşamalı tarama özelliği sayesinde tamamen titreşimsiz görüntüler üretiyor.

Philips TV'lerin NET TV özelliği taşıyan yeni 7000 ve 8000 serilerinde aynı zamanda World Cup ile ilgili özel haberler, muhteşem goller, global yorumlar Soccer News ikonundan takip edilebiliyor. Philips Ambilightlar 2.500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Yeni BDP3100 Blu-ray Oynatıcı

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title