Haberler

    Panasonic'ten Türkiye'de 3d Şovu

    Türkiye Mayıs Ayında Panasonic 3d Teknolojisi ile Boyut Atlıyor! İşte Yeni Gelen 3d Ürünler...

    Panasonic, VıERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20 televizyon serisiyle 3D sektörüne ağırlığını koyuyor. Serinin 103 inçlik dev modeli 8 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında Capacity'de ve 6 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında Cevahir'de sergileniyor.

    Türkiye'nin 3D heyecanında yeni bir dalga yaratan Panasonic, VıERA NeoPDP Full HD 3D TV'nin 50 ve 65 inçlik modellerini mayıs ayında Türkiye pazarında satışa sunuyor.

    Panasonic'in VıERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20 serisinden 50 inç televizyon, DMP-BDT300 3D Blu-ray oynatıcı ve iki adet film ve yine iki adet 3D gözlükten oluşan kapsamlı özel ürün paketi dikkat çekiyor.

    Panasonic Elektronik Satış A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Shigeo Suzuki, Panasonic'in 3D hamlesiyle ilgili olarak şu yorumu paylaşıyor: "Panasonic olarak uçtan uca çözümlerimizle 3D alanına sürekli katkıda bulunuyoruz. 3D formatında içeriğin çoğalıp yaygınlaşması için Hollywood Laboratuarlarımızda kapsamlı projeler yürütmenin yanı sıra 2010 Vancouver Kış Olimpiyat Oyunları'nın 3D çekimleri ve 2010 Fransa Açık Tenis Turnuvası'nın 3D yayınlanması gibi çalışmalarla değer yaratıyoruz. Küresel başarılarımızı Türkiye ile de paylaşmaktan mutluluk ve heyecan duyuyoruz."

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title