Haberler

    Panasonic'in 3d'lerinde Son Nokta

    Neopdp ve Full Hd 3d Vıera Tv'ler ile Tv Teknolojilerinde Gelinen Son Nokta! İşte Yeni Tv'ler...

    Japon teknoloji devi Panasonic, 2010 yılı VıERA NeoPDP, plazma ve LCD TV serilerinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

    Farklı ihtiyaçlara farklı çözümler sunan ve aralarında dev yeniliklerle donanmış ürünler de bulunan yeni VıERA serisinin NeoPDP özellikli G20 modeli Nisan ve Full HD 3D donanımlı VT20 modeli ise Mayıs ayında vitrinlerde yerini almaya hazırlanıyor. Spor, sinema ve oyun tutkunlarının evlerinde yer açtığı bu seriler, yüksek kaliteli görüntüyle yüksek verimliliği yepyeni bir boyutta harmanlıyor.

    Panasonic, VıERA® Full-HD televizyonlar 2010 portföyünde yeni NeoPDP plazma ekranlarını kullanmaya başlayarak geleneksel plazma teknolojisini bir üst seviyeye taşıyor. Geniş ekranlı televizyonlarda net görüntü veren en son teknolojilerden NeoPDP, her pikselin sadece kendi ışığını kontrol etmesini sağlayarak enerji tasarrufuna büyük katkı sağlıyor. Ayrıca gözleri çok daha az yorduğu da, Almanya'daki Ludwig-Maximillians Üniversitesi tarafından yapılan Generation Research Program (GRP) araştırmasıyla kanıtlanan Panasonic NeoPDP teknolojisi, yenilikçi 600 Hz Alt-alan Sürücü teknolojisi sayesinde temel görüntü kalitesine yepyeni bir tanım getiriyor. Bu özelliklerin birleşimi NeoPDP teknolojisini televizyonda spor, film ve oyun izlemek için ideal kılıyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title