Haberler

Olimpiyat Oyunlarında Acer Farkı

12 Şubat 2010'da Başlayan Vancouver 2010 Olimpik Kış Oyunlarını Kutlamak Amacıyla Acer, Aspire 4810t, Aspire 1410 Diz Üstü Bilgisayarlar ve G245h ve G205h Lcd Ekranları İçin Özel Bir Seri Tasarladı.

Vancouver 2010 Olimpik Kış Oyunlarının Dünya Çapında Olimpiyat Partner'ı olarak Acer Olimpiyat Organizasyonu için 6.200'den fazla masa üstü ve dizüstü bilgisayar , 4.700 monitör ve 100'den fazla mühendis ve teknisyen sağlıyor. Bilgisayar ekipmanı ve teknisyenleri ile Acer muhtemelen dünyanın en kompleks spor olayının kesintisiz yönetimini sağlama şansına erişti (Acer'dan AMD Vision Destekli Laptop'lar).

Vancouver 2010 Olimpik Kış Oyunları süresince Acer dizüstü bilgisayarlar, masa üstü bilgisayarlar, monitör ve sunucu 16 gün boyunca 9 yarışma alanı ve 6 mekanı destekleyecek.

Bütün cihazlar sert hava koşullarında gün boyunca 24 saat çalışıyor olacak. Bu neden Olimpiyat Oyunları için hazırlanan cihazlar oyunlar boyunca hatasız çalışabilmesi için üstün performans ve dayanıklılık gösterecek şekilde seçildi.

Olimpiyat Oyunları BT altyapısını destekleyen bilgisayarlar arasında Acer Veriton 1000 ve Acer Travelmate 6592 de bulunuyor.

Acer, Olimpik Hareket ile olan ortaklığını Acer Olimpiyat Oyunları birleşik logosunu kasasında barındıran bir özel ürün serisi ile kutluyor. Bu özel seri ürünler mühendislik ve tasarım alanındaki mükemmelliklerini sergileyecek şekilde tasarlandı.

Acer Aspire 4810T , ödüllü Timeline serisinin özel sürümü, 14" ultra-ince ve ultra- hafif bir diz üstü bilgisayar ve 8 saatten fazla pil ömrü ile gerçek bir özgürlük vaat ediyor. En son ıntel ULV işlemciye sahip Aspire 4810T; en güncel iletişim seçenekleri ile sizi sürekli aileniz ve sevdiklerinize kavuştururken, gerçek 16:9 en boy oranlı HD çözünürlüklü LED ekran gerçek bir okunabilirlik sağlıyor.

Dünyanın en büyük spor aktiviteleri Acer diz üstü bilgisayarları ile gerçekleştirilecek.

Yeni Aspire 1410 ile Acer süper incelik ve tüy kadar hafif tasarımı, üstün performansla birleştirdi. 2.5 cm'den ince, sadece 1.40 kg ağırlığında ve kompakt 11.6" form faktör Aspire 1410 heryerde taşıyabilmeniz için yaratıldı. Küçük boyuna rağmen Aspire 1410 tam boy bir diz üstü bilgisayardan bekleyebileceğiniz güç ve performansı size sunuyor.

Hatasız çalışma, dayanıklılık  ve yüksek performans.

Acer G245H ve G205H LCD ekranlar yepyeni fütüristik tasarımı son teknoloji özelliklerle bir araya getiriyor. 24" ve 20" boylarında G254H ve G205 H kasalarının arkasında Beş Olimpiyat Halkasını gururla taşıyor (Acer, Bizleri ıON 2 ile Tanıştırdı).

G245H ve G205H serileri Full HD veya HD çözünürlükleri ve HDMı ve DVı girişleri sayesinde gelişmiş dijital bağlantı seçenekleri ile olduğu kadar gelişmiş hareket eden imge performansı ve detaylarda dramatik bir artış için ACM ile çok yüksek kontrast oranı sayesinde şampiyonlara yakışır bir görüntü deneyimi sunuyor.

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title