Haberler

    Mcdodo aksesuarlar sayesinde tatilde, sahilde enerjiniz bitmeyecek

    Güncelleme:

    Mcdodo, sahip kullanıcılarına sunduğu aksesuarlar sayesinde sıcak havalarda ve tatilde hep sizinle.

    Global mobil aksesuar markası Mcdodo, son teknoloji mobil aksesuarlarıyla hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Yaz sezonunda; yolculukta, sahilde, otelde kesintisiz şarj ve kesintisiz müzik zevki vadeden aksesuarlarla bu yazın tadını doyasıya çıkaracaksınız! LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, Bluetooth kulaklıklar, MagSafe powerbank'ler ve kablosuz şarjlı araç telefon tutacağı gibi pek çok inovatif ürün, yaz boyunca size eşlik edecek

    Mcdodo aksesuarlar yaza meydan okuyor!

    Türkiye'nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, kullanıcılarına yaz tatilinde ve seyahatlerinde de eşlik etmeye devam ediyor. Yazın daha da hareketli ve mobil hale gelen günlük rutinlere uygun aksesuarları, en inovatif ve modern tasarımlarla sunuyor. USB-C hub'lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi 250'nin üzerinde pratik ürün; yaz boyunca plajda, otelde, yolculuk esnasında size eşlik ederek hayatınızı kolaylaştıracak.

    Tüm bu Mcdodo ürünlerine ve çok daha fazlasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Mcdodo manyetik soğutuculu şarj kablosu!

    Mcdodo, plajda şezlongda vakit geçirirken, oyun oynamayı sevenleri de unutmuyor ve kablosuz şarj yaparken hızlı soğuma sağlayan inovatif bir ürün daha sunuyor. Özellikle oyun düşkünleri için tasarlanan ve 15W/10W/7.5W/5W kablosuz şarjı destekleyen radyatörlü bu şarjla, yazın güneşin altında ısınma korkusu yaşamadan telefonunuzu ve tabletinizi özgürce şarj edebileceksiniz.

    Tatilin vazgeçilmez ikilisi: Bluetooth kulaklık ve MagSafe powerbank

    Yazın yolculukta ve plajda en vazgeçilmez aksesuarlardan olan aktif gürültü engelleyici kablosuz bluetooth kulaklık; üstün teknolojisi ve hafif tasarımıyla, kablosuz, özgür bir ses ve konuşma deneyimi sunuyor. Sade ve şık tasarımıyla da iddialı olan kulaklıklar, güç kılıfıyla 6 saat kullanım, 25 saat bekleme süresi sağlıyor. Mcdodo'nun modern tasarımlı kablosuz kulaklıklarıyla, müziğin ve konuşmanın tadını yüksek kaliteyle, sahilde ve yolda da doyasıya çıkaracaksınız.

    Mcdodo ayrıca MagSafe powerbank ile şarj deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor. 5, 10 ve 20 bin mAh gücündeki seçenekleriyle MagSafe powerbank şarj ünitesi, sade ve modern tasarımlarıyla telefonunuzla bütünleşerek, yaz boyunca kablosuz ve özgür şarj fırsatı sunuyor. Ayrıca 50 derece açıda durmaya imkan veren özel tasarımıyla da telefonunuzu şarj ederken aynı zamanda stand olarak kullanabiliyorsunuz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Türkiye Tragger Haberler

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

    Bakmadan Geçme

    Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

    İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title